Fevkani Köprü Altı Başkanı Yavuz Yazıcı, kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor eski teknik direktörü Cahit Terzi’nin mutlu günü! Zonguldak Kömürspor eski teknik direktörü Cahit Terzi’nin mutlu günü!

Fevkani Köprü Altı Başkanı Yavuz Yazıcı, “Birde sayın halkımızında uyanması gerekiyor bence .yani seçimlerden önce köprüyle alakalı yıkım işini kesinlikle düşünmüyoruz diyen bir belediye başkanı seçimlere 3 ay kala yıkmak için çırpınıyor niye acaba önce bunu sorgulasınlar”dedi.

Başkan Yazıcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Biz esnaflar olarak verdiğimiz sözün arkasındayız .evet doğrudur elmasparkda yerlerin şapları orta bölmelerin yapılması kapı ve çerçevelerin takılması .bunlar şuanda oluyor yalnız orta bölmeler boy hizasında .düşünsenize otelde yer ayırtmışsınız ailecek kalacaksınız fakat odalar birbiriyle boy hizasında bölünmüş bu olabilecek bir şeymi.en önemlisi bunun altını çizerek söylüyorum lavuar alanında yapılacak projenin garantisini kim yada hangi kurum verecek.keşke okadar masraf yaparken ilk bu işi halletseydi sayın başkanımız.Meclis çoğunlu onlarda lavuar alanını meclisten geçirebilir hemde oy çokluğuyla. Birde sayın halkımızında uyanması gerekiyor bence .yani seçimlerden önce köprüyle alakalı yıkım işini kesinlikle düşünmüyoruz diyen bir belediye başkanı seçimlere 3 ay kala yıkmak için çırpınıyor niye acaba önce bunu sorgulasınlar”dedi.