Kömürspor’u küme düşüren maç ulusal medyada! Kömürspor’u küme düşüren maç ulusal medyada!

Zonguldak'ta yaşanan salgından dolayı aciller dolup taşıyor. Yoğun yağışlar sonrası yaşanan selden sonra deniz doldu ve taştı.

SALGININ SEBEBİ ZONGULDAK'TAKİ PLAJLAR MI?

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin içinden geçen ve denize ulaşan dereye Leb-i Derya konutlarının lağımının akıtıldığı ve Kozlu’da denize giren halkın sağlığını tehdit ettiği biliniyor. Ayrıca Leb-i Derya’nın yaklaşık 1 kilometre uzaklığında kanalizasyon arıtma tesisi bulunuyor.

whatsapp-image-2023-07-18-at-112928

Kanalizayon sorunu Kapuz Plajı'nda da yaşanıyor. Kapuz Plajı'nda geçtiğimiz günlerde kanalizasyon borusu patlamıştı. Yaşanan bu olaydan sonra plaja girişler yasaklanmıştı. Tekrar giriş sağlanan plajlar vatandaş için sağlıklı mı?

zonguldak'taki salgın neden kaynaklanıyor

ZONGULDAKLI VATANDAŞ ENDİŞE DUYUYOR

Zonguldak'taki ishal, ateş, kusma belirtileriyle oluşan salgına bu yaşanan hadiseler tetikleyici olabilir mi? Kanalizasyonların denize akması ve yaz mevsiminde vatandaşın denize girmesi vatandaşı mikroba maruz bırakmış olabilir mi? 

Yetkilerin temizlendiğini belirttiği plajlara vatandaş sıklıkla gidiyor. Zonguldak'taki bu salgın devam ediyor. Kurban Bayram'ından beri devam eden bu salgın Zonguldaklı vatandaşı endişelendiriyor.