Son günlerde Zonguldak’ın hemen her tarafında caddesinde sokağında veya mahallesinde oldukça kalabalıklaşan köpek sürüleri tehlikeli olmaya başladı. Bu öyle bir tehlike ki, köpek sürüleri marketlerin önünde dahi cirit atarken yoldan paketlerle geçen vatandaşlar da korku içinde yanlarından geçerken akıllarında “Saldırırlar acaba, ısırırlar mı?”  sorularıyla oldukça temkinli şekilde yolda yürürken yan gözlerle de kalabalık köpek sürülerini süzüyor.

Ola ki, bu kadar köpek sürülerinin saldırmaları halinde gerçekten hiç şansının olmayacağını o vatandaş da biliyor. Hal böyle olunca da “bu kadar köpeğin işlek sokakta ne işi var?” sorusu akla geliyor ve özellikle Belediyelerin bu tehlikeye karşı önlem almaları bekleniyor.

Kentin göbeğinde büyük rezillik! Kentin göbeğinde büyük rezillik!

Sokak köpeklerinin adı üstüne sokakta sanki dokunulmazlıkları varmışçasına enine boyuna havalı şekilde dolaşmaları ve tehlike saçmaları vatandaşları da huzursuz etmeye başlarken yetkilileri de göreve davet ediyorlar.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, yoldan geçen bu vatandaşın kafasından korku dumanı çıkıyor gibimize geliyor. Baksanıza bu kadar kalabalık köpeğin önünden geçerken korkmamak mümkün mü?

Fotoğraflar konuşursa: Haber-Yorum: Mustafa Emen