Türkiye'de bugün sıcak hava hayatı olumsuz etkiledi. Sokaklar ve caddeler boşaldı, Bunaltıcı sıcaktan korunmaya çalışanlar, deniz, ağaç gölgeleri, yeşil alanlar ve kapalı alanları tercih etti. İşte yurt genelinde gazetecilerin objektiflerine yansıyanlar...

Meteoroloji uzmanları, Afrika üzerinden gelen çöl sıcaklıklarının yarın ve cumartesi pik seviyelere ulaşacağını belirterek, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlı ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ila 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, yurtta etkili olan sıcak hava dalgasına ilişkin “Aşırı sıcaklar bazı kentlerde cuma bazı kentlerde ise cumartesi pik seviyeye çıkacak.

Uygulamada tanıştığı adama dehşeti yaşattı! Korkunç şantaj planı hapishanede bitti... Uygulamada tanıştığı adama dehşeti yaşattı! Korkunç şantaj planı hapishanede bitti...

Pik noktanın görülmesinden sonra sıcaklıklar birkaç derece düşecek. Sıcaklıklar İstanbul’da 37-38, Ankara’da 39-40, İzmir’de 42, Aydın, Şanlıurfa ve Mardin’de 45 derecelere çıkacak. Trakya’da da iç kesimlerde sıcaklıklar 40 dereceleri görecek.” bilgisini verdi.