İstanbul Fatih'te DiyarbakırRamazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin'in dün bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen başarılı operasyon sonucunda katil zanlısı E.B. yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kahraman polisleri tebrik ederek, Ramazan Hoca'ya Allah'tan rahmet diledi ve yakınlarına başsağlığı mesajını iletti.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Türkiye, İsrail'e ihracat ve ithalat yapmayı durdurdu! Türkiye, İsrail'e ihracat ve ithalat yapmayı durdurdu!

Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin İstanbul Fatih’te dün uğradığı bıçaklı saldırıda maalesef hayatını kaybetmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonucu Ramazan Hoca’nın katil zanlısı E.B. yakalanmıştır.

Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Ramazan Hocaya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun.

Bakan Ali Yerlikaya

OLAY ŞÖYLEYDİ;

Olay, saat 14.00’da Fatih Cerrahpaşa Kocamustafapaşa Caddesi üzerinde bulunan bir dükkanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’da Ulu Camii’ndeki konuşmalarıyla sembol isim haline gelen ve "Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, dükkanında bilinmeyen bir sebepten dolayı bir kişi ile tartıştı. İsmi henüz öğrenilemeyen şahıs, tartışma sonrasında Ramazan Pişkin’i bıçakladı. Bıçaklanarak ağır yaralanan Pişkin, hastaneye kaldırıldı. Pişkin’in kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

TIKLA-İZLE