Borsa İstanbul tarihinin en yüksek seviyesini gördü! Borsa İstanbul tarihinin en yüksek seviyesini gördü!
Penil protezleri erektil disfonksiyon tedavisinde halen güvenilir ve kaliteli bir tedavi seçeneği olarak kullanılıyor. Özellikle sertleşme sorunu olarak bilinen damar sıkıntıları ve nörolojik sorunlar için tedavi gereklidir. Bu sorunların çözümlerinden biri olarak penil protezinden faydalanabiliriz.  

Penil protez tedavisi

  Penil protez tedavisi sertleşme sorununu tamamen ortadan kaldırır ve gerçekten kaliteli sonuçlar verir. Penil protez tedavisinin en önemli yönü uzun süreli bir çözüm olmasıdır. Cinsel isteğiniz olduğunda (sertleşme olup olmayacağı endişesinden uzak) başarılı bir şekilde cinsel ilişkiye girebilirsiniz. Penil protezi uygun bir tedavi seçeneği olarak kullandığınızda partnerinizle uyumunuzu ve cinsel yaşam kalitenizi artırır. Sonuç olarak, ameliyattan önce doktorunuzla birlikte seçtiğiniz protez tipini ve nasıl çalıştığını tam olarak anlamalısınız. Ayrıca özellikle son zamanlarda fazlasıyla popüler olan bu ameliyat mutlaka steril bir ortamda yapılmalıdır.

Penil protez kimlere uygulanır?

  Penil protez kimler için gereklidir veya zararlı mı diye sorulduğunda, genellikle riski bulunmayan yapılan tedaviler olduğunu görebiliyoruz. Penil protez tedavisinin size uygun olup olmadığına Prof. Dr. Ateş Kadıoğlu ile yapacağınız görüşme sırasında karar verebilirsiniz. Penil protezi, damarsal ve nörolojik sorunların neden olduğu erektil disfonksiyon için bir tedavi seçeneği olarak değerlendirilmektedir. Öncelikli olarak yaşlılara uygulan da, içinde bulunduğu şartlar gereği tedaviye ihtiyacı olan ve uygun tedavi gören gençlere de uygulanabilmektedir. Özellikle yabancılar tarafından fazlasıyla talep gören bu ameliyat son zamanlarda bir hayli popüler hale gelmiştir.  

Penil protez işleminden sonra hastayı neler bekler?

  Penil protez ameliyatı sonrası 1.5-2 aylık bir iyileşme süreci gerekir. Bu geri dönüşü olmayan tıbbi bir işlem olduğu için unutulmaması gereken en önemli şey işlemin cinsel yaşamınızı nasıl etkileyeceğini, cerrahi komplikasyonları ve protezin nasıl kullanılacağını öğrenmektir.