Almanya'dan Zonguldak'a Corendon Airlines'den sonra 2. firma da uçmaya başlıyor. Uçuşların ne zaman ve Almanya'nın hangi kentinden olacağı konusunda yakında açıklama yapılacağı öğrenildi.

Firmanın dünyanın her yerine uçan, bir ayağı da Türkiye'de olan güçlü bir şirket olduğu belirtilirken Nisan ayının ilk haftasında uçacakların başlayacağı ifade edildi. Biri yüzde 99 bitmiş 2 firma da sırada...

 

Corendon Airlines'den sonra 2. şirketin de Almanya-Zonguldak direk uçuş için planını yapıp onayladığı ifade edildi. Alman firması olan şirketin önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapması bekleniyor. Pistin uzayıp genişlememesi durumunda ise Corendon ve yeni plan yapan şirket dahil hepsinin uçuşu riske gireceği vurgulandı. 

Ayrıca en az 3 firma daha ellerindeki uçaklar büyük olduğundan uçuş için pistin uzayıp genişlemesini bekliyor. 

 

HEDEF; 12 AY BOYUNCA UÇUŞ...

Yeni havayolu şirketlerinin Zonguldak Havalimanına uçacak olması sevindirici bir gelişme olurken uçuşların 3 ay değil de yıl boyu 12 ay gerçekleşmesi isteniyor. Bunun için de pistin uzayıp genişlemesinin şart olduğu ifade edilirken yetkililerin duyarsızlığına tepki giderek artıyor. 

 

Alaplı'da düzenlenen futbol yarışmasının galibi belli oldu! Alaplı'da düzenlenen futbol yarışmasının galibi belli oldu!