Türkiye Gazetesi 54 yaşında... Türkiye Gazetesi 54 yaşında...
Pırlantalar özellikle de kadınların hayallerini süsleyen ve onların nezaket ile ortaya çıkaran en beğenilen aksesuarlardan biridir. Bu nedenle kadınlar özellikle kendileri için önem arz eden özel günlerinde pırlanta hediyeler almaktan son derece memnuniyet duyarlar. Pırlanta her kadını kendini özel hissettirir. Öte yandan pırlanta bütün dünyadan nezaketin asaletini ve zarafetin ifadesi olarak kabul edilir. Ülkemizde pırlanta sektöründe faaliyet gösteren Zen Pırlanta Türkiye'de ve dünyada tasarım haline getirilmiş en güzel pırlanta modellerini yakından takip ederek bünyesine entegre eder. Öte yandan pırlanta sektörüne yön veren Özgün tasarımları da ürün kataloğu içerisinde bulunduruyor.

Zen Pırlanta her aşamada profesyonellik sunar

Zen Pırlanta müşterilerine hizmet sunarken hangi ürün olursa olsun ve üretim bandının hangi aşamasında olursa olsun son derece profesyonel bir hizmet sunmaya gayret ediyor. rlanta kolye modellerinin tasarımından pırlanta yüzük modellerine kadar her ürün için ayrı ayrı bir üretim prosesi oluşturuyor. Bünyesinde usta tasarımcıları barındıran Zen Pırlanta gerek ürün temini esnasında gerekse ürünlerin işlenmesi esnasında bu profesyonelliği ürünlerine yansıtıyor. Aynı zamanda müşteri memnuniyeti odaklı çalışan halkla ilişkiler personeli ile müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini yakından analiz  edebiliyor. Bu da Zen Pırlanta'yı rakiplerinden bir adım öteye taşıyor.

En özgün baget kolye modelleri Zen Pırlanta'da

Zen pırlantanın ürün kataloğu içerisinde en çok dikkat çöken ürünlerden biri de baget kolyeler oluyor. Baget kolye özellikle de kadınların özel günlerinde tercih ettiği ve onların zarafetine zarafet katan nadide parçalar olarak kabul ediliyor. O yüzden Zen Pırlanta profesyonel ekibi ile Türkiye'de ve dünyada baget kolye sektörünü tasarımlarını fiyat aralıklarını ve müşterilerin eğilimlerini yakından takip ediyor. Öte yandan Zen Pırlanta bu eşsiz tasarımları uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaya gayret ediyor. Çünkü Zen Pırlanta, pırlanta gibi nadide bir eserin her kadına ait olması gerektiğine inanıyor. Firma müşterilerinin güvenli bir şekilde alışveriş yapmaları için son derece etkin ve verimli bir web sitesini hayata geçirerek güvenli ödeme koşullarıyla internet üzerinden de satış gerçekleştiriyor.