Takımın başına büyük umutlarla getirilen Mustafa Özer hocanın karnesi geride kalan 7 haftada zayıflarla doldu.

Ne şekilde oynadığı belli olmayan ve sahada rakiplere karşı pozisyon üretmekte zorlanan, yakaladığı birkaç gol pozisyonlarını da gole çeviremeyen kadronun özellikle pas trafiğinde saç baş yoldurması yetmiyormuş gibi savunma oyuncularının hatalar yaparak basit gollerle rakiplerine puan hediye etmesi bardağı taşıran son damla oldu ve taraftarlar da artık isyan noktasına gelerek Mersin maçında takım ve yönetim aleyhine olumsuz tezahüratlar yaptı.

Karabük’te var Zonguldak’ta yok! Karabük’te var Zonguldak’ta yok!


Bu da yetmiyormuş gibi çarşamba günü oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında 3. Lig ekiplerinden Tokat Belediye Plevnespor maçında sahada 27. Dakikadan itibaren 10 kişi kalan rakibe karşı 3-2 mağlup olarak sahadan yenik ayrılan maç sonrası Teknik Direktör Mustafa Özer istifa etmek zorunda kaldı.
Çok da isabetli bir karar oldu.
Bu hocanın takıma hiçbir katkı ve başarı sağlayamayacağı birkaç maçta zaten kendini göstermişti.

Bir hocanın oyun taktiği ve anlayışı olur ama kaliteli kadro kurulduğu söylenen Kömürspor’da sahada mücadele eden oyuncuların ne yaptığını bilmez şekildeki hareketleri rakibe baskı kuramaması hatta baskıya maruz kalmaları, sadece 3 beraberlik alabilmesi artık kabak tadı vermişti. Mustafa Özer hocaya güle güle demekten başka çare kalmadı.

                                                 ***
Peki şimdi ne olacak? Zonguldak Kömürspor'a kim yakışır?
Şu anda boşta bulunan ve Zonguldak Kömürspor’u 3. Ligden 2. Lige çıkartan ve takımın başında kaldığı dönemlerde başarı grafiğini üst sıralarda tutmayı sağlayan Zonguldak’ın evladı Şenol Demir varken başka bir hoca arayışına girmek kanaatime göre yersiz olur görüşündeyim.

Zaten taraftarlardan Şenol Demir sesleri yükselmeye başladı.
Kömürspor yönetiminin büyük bir olasılıkla Şenol Demir’e teklif götürmesi ve takımın başına getirmesi bekleniyor.

s-14

Şenol Demir’in yeniden takımın başına geçmesi hem camiada ve hemde takım içerisinde yeni bir heyecan yaratacak ve içinde bulunduğumuz bu kötü gidiş ve olumsuz tablonun gelecek maçlarda çıkış içine girmesine vesile olacaktır.
Zonguldak Kömürspor takımı bir an önce toparlanmalıdır ve gereken adımlar da atılmalıdır. Rakipler puan toplarken bizim takım nal toplamaya devam ederse çok yazık olacaktır. Şenol Demir hoca bu takımı toparlar düşüncesindeyim.

Şimdi top yönetimde…