Orman Genel Müdürlüğü, Barkod Uygulamasını Tüm Türkiye Geneline Yayıyor (2) 

Bartın'da düzenlenen eğitimde, barkod sistemi ile üretim işlemlerini gerçekleştirecek İşletme Şefi ve Orman Muhafaza Memurları için uygulamalı eğitim gerçekleştirildi.

Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar ve İşletme Pazarlama Şube Müdürü'nün de katıldığı eğitimde, Orman Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ve orman ürünlerinin kayıt altına alınmasını hedefleyen barkod uygulaması pratk olarak öğretildi. Bartın ve Ulus tüm Şeflikleri tarafından üretim sahalarında dikili damga ve mesaha işlemlerinin barkod uygulaması ile nasıl gerçekleştirileceği uygulamalı olarak gösterildi.

Orman Genel Müdürlüğü, Barkod Uygulamasını Tüm Türkiye Geneline Yayıyor (4)

İl Sağlık Müdürlüğü'nün Acı Kaybı...Saim Köktürk vefat etti... İl Sağlık Müdürlüğü'nün Acı Kaybı...Saim Köktürk vefat etti...

Barkod uygulamasının 2024 yılında tüm üretim sahalarında uygulanacağı belirtilerek, bu uygulama ile işgücü ve zamandan tasarruf sağlanarak, Damga programı çerçevesinde barkodun çakılması ve verilerin tablete aktarılması süreçleri pratk olarak gösterildi. Ayrıca, uygulamada oluşabilecek sistemsel sorunların merkezden çözümü ve ilerleyen aşamalardaki potansiyel sorunların giderilmesi için istişarelerde bulunuldu. Orman İşletme Müdürlükleri genelinde barkod uygulamasına 2024 yılı içerisinde geçileceği duyuruldu.

Orman Genel Müdürlüğü, Barkod Uygulamasını Tüm Türkiye Geneline Yayıyor (1)

HABER MERKEZİ