OKUYUCU MEKTUBU
Garip bırakılan emeklilerimiz!

Emeklilerin içinde bulunduğu sıkıntıları İMZA Gazetesine “OKUYUCU MEKTUBU” olarak gönderen bir okuyucumuz 31 Mart seçimlerinin neden kaybedildiğini belirterek “Garip bırakılan emeklilerimiz” başlığı hakkında şu duygularını ifade etmiş;

Gözaltına alınan Evren Atış’tan gelişme! Gözaltına alınan Evren Atış’tan gelişme!

İŞTE O DUYGU DOLU YAZI
“Tabiki Her Kazananın Kaybedenin bir Sebebi var. Emekli Gelmiş Gidiyor Bu Dünyadan. Adam Gibi Hizmeti, Mezarda mı Alacak. Geçim Derdi.  O derdi bu derdi. Gençliği Çalışmakla Emeğini Karşılığını Alamadığı İçin Ahla vahla geçmiş. Bari Hayatlarının Sonbaharında Ekonomik olarak İnsan gibi yaşamaları sağlansın Garip Bırakılan EMEKLİLERİMIZ. Kimse Kusura bakmasın. İki tarafada İhtar verdi Bu millet. Akıllı olun dedi. Birine İnsanlar özellikle Ekonomik yönden. Mağdur oldu. Piyasa sebest kaldı. İnsanlar Ticaret ortamında kafalarına göre Günlük zamlar yapıldı. Piyasa Art niyetli Haramdan Buramdan Kaçmayan İnsanların insafına kaldı. Şahsen Siyasî olarak Benim Kafamda Sağ sol diye bir şey yok. Yüce Allah'ın ve Aklın yolu bir. Siyasiler meydanlara Çıktıkları zaman, Ne diyorlar, Biz Sizin Ekmeğinizi Aşınızı Eğitimizi Sağlığınızı Güvenliğinizi En iyi En Güzel Şekilde Sağlayarak Temsil ettiğimiz milletimizi Mutlu ve Refah İçinde yaşamalarını temin edeceğiz. Size Efendi olmaya değil, Hizmetkar olmaya geldik Demiyorlarmı. İşte Bu kural ve verilen sözleri tutarak Hangi Siyasi Cenah olursa olsun. Verilen Sözlerin Arkasında dursun. Vatandaşın Aklıyla Fikriyle Oynanmasını tavsiye Etmem Vatandaş olarak. Zamanı geldiğinde Sandıkta Görevimi yaparım. Bakalım Göreceğiz. Bundan Sonra ne olacak.  Emekli Kardeşlerimize, Ömürlerinin Sonbaharında İnsanca yaşama hakkı tanınacakmı. Mesele Sadece Emekli Meselesi Değil Tüm Çalışan Vatandaşlarımız için bu talepler bu duygular. 
Bir toplulukta Halkın Çoğunluğu mutsuzsa Orada büyük Sıkıntı vardır. Bunu en iyi Siyasilerin Görüp Anlaması, Gaflete Düşmemeleri Lazım. Her yerel yönetim Değişikliğinde Ekmeğinde Aşında olan bir sürü işçi değişikliği yapılıyor, Haberleri Geliyor. Yazık değilmi bu İnsanlara. Ancak    İspatlı bir Şekilde İş yeri düzenine Kurallarına uymayan yüz kızartıcı işler peşinde olanlar Amenna. Bu işlerle hiç Alakası olmayan masum işci Kardeşlerimizden ne istersiniz Kardeşim. Yazıktır Günahtır. Bu Ülke Bizim. Okyanusta bir Gemi Misali Hepimiz bu Gemideyiz. Padişahta olsak Beraber Batarız. Tekrar söylüyorum Bir Vatandaş olarak, Bu uyarım. Tüm Siyasilere. Hem muhalefete Hem İktidara. Sağ Sol diye bir Şey yok Kardeşim. Allah'ın Gösterdiği Yolda, Aklın yolu da bir Kardeşim. O yoldan Giden Kazanır.  Gitmeyen yönetimler Heba olur gider. Anlayana Sivrisinek SAZ anlamayana DAVUL ZURNA azdır, DER ATALARIMIZ.”