AK Parti'nin 28. Dönem Zonguldak milletvekili adayı, Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı ve ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden sahada çalışmaya devam ediyor.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 16.26.55 (1)

Tıskaoğlu, Bakacakkadı'nda teşkilat üyeleri ve dava arkadaşlarıyla birlikte Sezgin Özdemir'e destek vermek için sahada aktif bir şekilde görev alıyor.

Bülent Ecevit geleneğiyle yeni bir başkan: Tahsin Erdem! Bülent Ecevit geleneğiyle yeni bir başkan: Tahsin Erdem!

Whatsapp Image 2024 03 27 At 16.26.55 (2)

Tıskaoğlu yaptığı açıklamada; Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Yönetim Kurulu Üyemiz, AK Parti Bakacakkadı Belediye Başkan Adayımız Sayın Sezgin Özdemir ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte Bakacakkadı pazar yeri esnaflarımızı ziyaret ederek hasbihal ettik.. Sayın Özdemir, Bakacakkadı Belediye Başkanlığı görevini kazanarak başarılı bir şekilde görevini icra etmek ve gece gündüz demeden hizmet aşkıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde halka hizmet etmeyi nihai hedef bilmektedir. Memleketimizin evladı kıymetli başkanımızın şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada memleket için daha hayırlı işlere imza atacağına inanıyorum. Millete ve memlekete hizmet yolunda Allah yar ve yardımcısı olsun. 

Whatsapp Image 2024 03 27 At 16.26.56

El birliğiyle, Bakacakkadı ve diğer ilçelerimizi daha müreffeh şehirler haline getirmek için çalışmaya devam!"dedi.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 16.26.57

Aytaç Öztürk

Zonguldak Haberleri