Sabahın erken saatlerinde Bartın'daki bir mobilya atölyesinde başlayan yangın, yaklaşık 6 saat boyunca kentte paniğe neden oldu. Oto sanayi sitesinde bulunan montaj atölyesinde çıkan yangın, hızla yayılarak bitişiğindeki oto tamir ve yedek parça dükkanına da sıçradı. 

A W176599 02

Yangın Sabahın Erken Saatlerinde Başladı

Bartın'daki mobilya atölyesi yangını, sabah saat 06:20 sıralarında bilinmeyen bir nedenle başladı. Montaj için atölyeye gelen çalışanların çıkmasının ardından alevler kısa sürede atölyeyi sararak bitişiğindeki iş yerine sıçradı.

A W176599 01

Zorlu Mücadele: Patlamalarla Dolu Anlar

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, zaman zaman meydana gelen patlamalar nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı. Ancak ekiplerin çabası sonucunda yaklaşık 6 saat süren mücadele sonucunda alevler kontrol altına alındı.

Kene kabusu geri döndü! Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce, Bolu dikkat! Kene kabusu geri döndü! Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Düzce, Bolu dikkat!

Büyük Maddi Hasar, Can Kaybı Yok

Ahşap ve mobilya malzemeleri ile madeni yağların bulunduğu iş yerlerinde büyük maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Neyse ki, yangın sırasında iş yerlerinde kimsenin bulunmaması nedeniyle can kaybı veya yaralanan olmadığı öğrenildi.

İHA

Bartın Haberleri