Motosiklet kazasında telef oldu! Motosiklet kazasında telef oldu!

 Dolandırıcılar, kadının hesabındaki 130 bin TL'yi çekerken, kadın maaşının ve eşinin mazot parasının çekildiğini söylemesi üzerine bir kısmını iade etti. Mağdur kadın, durumu fark edince bankaya başvurarak suç duyurusunda bulundu.

Olayın mağduru olan Özgül Salcıoğlu, dolandırıcıların telefonla kendisini arayarak sigorta primi yatırılacağını söylediklerini ve mobil bankacılık şifresini talep ettiklerini belirtti. Dolandırıcılar, şifreyi aldıktan sonra kadının hesabındaki parayı başka bir hesaba aktardı ve kredi çekti. Kadın, durumu fark edip bankaya başvurduktan sonra bir kısmı iade edilen parayla ilgili olarak, "En azından vicdanlı hırsızlarmış" dedi.

KENDİLERİNİ BANKA PERSONELİ OLARAK TANITTILAR

Salcıoğlu, yaşadığı olayı anlatarak diğer vatandaşlara uyarılarda bulunarak, şifre paylaşmamaları konusunda çağrıda bulundu. Hesabından paraları çalınan kadının ifadesine göre dolandırıcılar, kendilerini banka personeli gibi tanıtarak sigorta primi yatırılacağını söyleyerek kadını kandırmış. Daha sonra mağdur kadın, hesabındaki maaş ve eşinin mazot parasının da çekildiğini belirtmesi üzerine dolandırıcılar, bir kısmını iade etmiş, ancak toplamda 130 bin TL çekilmiş. Mağdur kadın durumu fark edince suç duyurusunda bulunmuş ve diğer vatandaşları uyararak şifrelerini paylaşmamalarını istemiş.

HABER MERKEZİ