Milli Emlak’ta satışa sunulan bir arsanın 5 bin TL'den satışa sunulması dikkat çekti.

Enflasyon artışı ile beraber hayat pahalılığı vatandaşı olumsuz etkiliyor. Tapu sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş fiyatları duyunca hayalleri yarımda kaldı.

Ancak Milli Emlak’ta satışa sunulan arsaların piyasa koşullarının çok altında olması dikkat çekiyor. Milli Emlak’ta yayımlanan bir ilan ise fiyat etiketi ile vatandaşları cezbediyor.

MİLLİ EMLAK'TAN DEV FIRSAT

Çorum’da satışa sunulan arsanın fiyatı 5 bin TL olarak açıklandı. Çorum’da satışa çıkarılacak olan düşük fiyatlı arsa fırsatı ile bu zamanlarda vatandaşlar için bir umut kaynağı olacak.

TARİHİ BELLİ OLDU

6 Mart tarihinde satışı yapılacak olan arsa saat 10.30’da Çorum Bayat’ta ihale yolu ile açık artırmada çıkarak yeni sahibine kavuşacak.

Milli Emlak tarafından gerçekleştirilecek ihale ile arsa sahibi olan vatandaşlar, sahibi oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf olacak.

milli-emlak.jpg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresinden ilanların tüm ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.

İşte arsanın önemli detayları…

Tahmin Edilen İhale Bedeli: ₺5.000,00

Teminat Bedeli: ₺1.000,00

Uygun Yüzölçümü: 301,36 m²

İhale Tarihi: 06/03/2024

İhale Saati: 10:30

İhale Yeri: Çorum / Bayat

Milli Emlak'ta satışa çıkarılan arsalar 41 ili kapsıyor

Devlete ait arazilerin satışı 41 ilde başladı ! Devlete ait arsalar 911 TL taksitle Milli Emlak'ta satılıyor. Milli Emlak, ucuz ev ve arsa sahibi olmak isteyenlere fırsat sağlamak amacıyla 2024 satış ilanı ve devlet hazinesine ait taşınmazlar için yeni bir ihale ilanı yayınladı.

Hazineye ait çeşitli arsaların satışına 41 ilde başlandı. Artan konut fiyatlarının ardından pek çok kişi arsa satın almak isterken, Milli Emlak profesyonel etüdü tamamlanmış atıl durumdaki arsaları satışa çıkardı.

Milli Emlak Yeni Bir Satılık Arsa İlanı Yayınladı !

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde Maliye Bakanlığı'nın elinde bulunan taşınmazların yeni satışlarına ilişkin bilgiler yayınlandı 41 ilde çok sayıda taşınmaz satışa çıkarıldı.

TÜİK açıkladı... Sektörlerde büyük değişim! TÜİK açıkladı... Sektörlerde büyük değişim!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan devlete ait gayrimenkuller için peşin ödemelerde %20 indirim, taksitli ödemelerde ise 24 ay taksit imkanı sunuluyor.

Bingöl Merkez'deki 437 metrekarelik hazine arsası 21.876 TL olarak açıklandı.

24 ay taksitle ödeme yapanlar ayda sadece 911 TL'ye arsaya sahip olabiliyor. Bu durumda aylık bir gram altın fiyatından daha ucuza arsa yatırımı yapabiliyorlar.

arsa

Hazine Arazisi Nereden ve Nasıl Alınır?

Hazine arazisi satış ilanlarına Devlet Emlak'ın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Bu web sitesine girerek ilçenizde satılık arazi olup olmadığını ve hangi fiyattan satıldığını öğrenebilirsiniz.

Arazi satın almak isteyenler bir ihale sürecine katılarak tekliflerini verebilir ve en yüksek teklifi veren araziyi satın alabilir.