Ankara’da Ankaraspor ve Nazillispor arasında oynanan ve 0-0 biten maçın sonucunda 1 puan alan Nazilli takımının ligde kalarak Zonguldak Kömürspor’un 3.lige düşmesi sağlanan şaibe kokan maçla ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz konunun takipçisi olarak Ankara’da Federasyon nezdinde maçın incelenmesi için çok ciddi şekilde bastırıyor.

Ulusal medyada da yankı uyandıran ve 1.5 milyon kişinin izlediği belirtilen maçta her iki takımın da 90 dakika boyunca net şekilde anlaşmışçasına antrenman maçı yaptığının kanıtlanması için TFF’nin de harekete geçtiği öğrenildi.

Spor sezonunu gol kralı olarak tamamladı! Spor sezonunu gol kralı olarak tamamladı!

İMZA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve spor yazarı Mustafa Emen’in bugünkü köşesinde “BİR ŞEHİR AĞLIYOR ANKARA’DA PİS KOKULAR” başlıklı kaleme aldığı yorum hakkında telefonla bilgi veren Deniz Yavuzyılmaz, bu konu bir şehrin kaderiyle oynamak adına çok önem arz etmektedir. Ligde kalacaksan hakkıyla kalacaksın. Bende maçı canlı olarak izledim ve ömrümde böyle bir maç izlemedim. Play-Off içinde olan güçlü bir takımın ligde kalma mücadelesi veren bir takım karşısında bir kez olsun ceza sahasında tehlike yarattığını görmedim. Zonguldak şehrinin kaderiyle kimse bu şekilde oynayamaz. Konunun sürekli takibindeyim ve sonuna kadar da gideceğim. Bu iş kime zarar verecekse versin ben şehrimizin takımın hakkını asla yedirmem. Konu hassasiyetle inceleniyor beklemedeyiz.” Şeklinde konuştu.