Vekil Avcı, çalışmaların detayları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Devrek ile Kdz.Ereğli ilçelerini birbirine bağlayacak olan 32 kilometrelik yol çalışmalarının kış aylarına rağmen hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Avcı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Devrek ilçemiz ile Kdz. Ereğli ilçemizi birbirine bağlayacak olan 32 kilometrelik yol çalışmalarımız, kış mevsimi olmasına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Bilindiği üzere mevcut karayolu çalışmasının Devrek-Vakıfköy arasındaki 17 kilometrelik sathi asfalt kaplaması tamamlanmıştı. Daha sonra Vakıfköy-Armutlucuma arasındaki 6 kilometrelik imalat yönünden zor olan etapta çalışmalar halen devam etmektedir. Burada hali hazırda 3 adet menfez çalışması ve selden zarar gören bölgede istinat duvar çalışması devam etmektedir. Bugün ise Güneşli mevkiinde daha önce mekaniği serilen zemin üzerine 2 kilometre boyunca asfalt serimi gerçekleştiriyoruz."

Whatsapp Image 2024 01 03 At 16.14.50 (1)

"Bu çalışma tamamlandığında, Çaylıoğlu mevkiinde çalışmalara başlanacak olup, bu mevkide yapılacak çalışmaların imalat yönünden daha elverişli olacağı ve çalışmaların daha da hızlanacağı beklenmektedir. Bölgede yapılan çalışmaların, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Başkanlıklarımız tarafından takibimizde olduğunun halkımız tarafından bilinmesini ister, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını dileriz."

Soğuksu trafiğe kapandı! Dikkat Soğuksu trafiğe kapandı! Dikkat

Vatandaşlar, Yol Çalışmalarını Takip Ediyor

 Yapılan yol çalışmaları, bölge halkı tarafından dikkatle takip ediliyor. Vatandaşlar, bu tür önemli altyapı projelerinin tamamlanmasıyla birlikte bölge ulaşımının daha hızlı ve güvenli hale geleceğine dair umutlarını dile getiriyor.

Whatsapp Image 2024 01 03 At 16.14.51

HABER MERKEZİ