Kent merkezinde taciz! Ekipler sevk edildi Kent merkezinde taciz! Ekipler sevk edildi

İddiaya göre, Ereğli-Alaplı ilçeleri arasında bulunan sahilde bazı kişiler tarafından sahile kurulan masaların ücret karşılığında kiralandığı belirtildi. Kıyı kanuna göre deniz kenarlarının işgal edilemeyeceği gibi halka açık olan ve asla parsellenemeyecek kamu alanlarından ticari kazanç elde etmenin de suç sayıldığı yasalarda apaçık belirtilmişken, sahili işgal eden şahısların bu cesareti kimden aldıkları da merak ediliyor?

“KİMSE AİLESİNİN SARHOŞ BAKIŞLARA MEZE OLSUN DİYE SAHİLE GELMİYOR!..”

Masaları kiralayan şahısların el altından alkol satışı yaptığını ve gördükleri manzara karşısında da şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar, “Bu tam bir skandal!.. Bu nasıl bir rezillik böyle şey olur mu? Sahil herkese ait bir yerdir ve bu masaları oraya koymaya kim izin veriyor? El altından alkol satışı yapılıyor. Buraya insanlar aileleriyle denize serinlemeye gelecekler. Kimse ailesinin sarhoş bakışlara meze olsun diye sahile gelmiyor. Bunun sorumluları kimlerse derhal gereği yapılsın!..” şeklinde sert eleştirilerde bulundu.

“GEÇTİĞİMİZ YILLARDA FUHUŞ YAPILDI DİYE BARAKALAR YIKILDI!..”

Öte yandan, geçtiğimiz yıllarda da o bölgede bu şekilde olayların olduğu bazı şahısların baraka ve çadırlarda fuhuş yaptırdığı yönünde iddiaların çıkmasının ardından Kaymakamlık emriyle yıkılması da gazetelerde haber olmuştu!..