Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)eski İl Başkanı Metin Soydaş, iki kişiyle beraber törenle Cumhuriyet Hak Partisine geçti. 

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’den Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’ye geçen eski İl Başkanı Metin Soydaş, Ali Rıza Akyol ve Yavuz Bir için bugün parti binasında rozet takma tören düzenlendi.

Törene, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)İl Başkanı Devrim Dural,CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul ve partililer katıldı.

Dural; ‘Kurultaydan sonra ilgiyi görüyoruz’

Mustafa Sarıgül’den Zonguldak mesaj! Mustafa Sarıgül’den Zonguldak mesaj!

CHP İl Başkanı Devrim Dural, “Kurultaydan sormadaki süreçte partimiz adına olumlu gelişmeler olumlu bir şekilde sürekli belirli alanlarda devam ediyor. Yeni üye katılım töreni ile birlikte rozetlerini takacağız. Kurultaydan sonra ilgiyi görüyoruz. Bu arkadaşlarımızın kanaat önderi oldukları için teşekkür ediyoruz. Sözü geçen fikirlerine saygı duyulan arkadaşlarımız. Partimiz adına kazanım olarak biliyoruz. Deniz Yavuzyılmaz parti meclisine ve MYK’ya girdi. Eylem başkanımız gençlik ve kadın kadın kotasından yararlanamadı. Örgütümüzün yön vereceğini görüyoruz. Partimize çok büyük bir ilgi var. Yeni üye katılmalarıyla devam ediyor. Katılımlara teşekkür ediyorum”dedi.

Ertuğrul; ‘Birinci önceliğimiz Zonguldak Belediyesini CHP’ye katmak’

CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul, “Geçtiğimiz hafta sonunda olağan kurultayımızı gerçekleştirdik. Dünya da çok fazla örneği olmayan delegelerin oyları ile mevcut genel başkanımız değişti. Hır gürün çıkmadığı bir kurultay süreci yaşadık. Kılıçdaroğlu bayrağı Özgür Özel’e devretti. Bizim partimizde çok fazla konuşulur. Cumhuriyet Partisi demokrasi dersi verdi. Cumhuriyet Halk Partisinin neferi olmaktan gurur duyuyorum. Bu süreç gerçekten sonrada yansımalarını Türkiye’nin dört bir tarafta görüyoruz. Maalesef bu seçimde kazanamadık. Sayın genel başkanımıza sevgimiz saygımız sonsuzdur. Türkiye CHP partisinde gelişen kan değişimi ile umutlandırmıştır. İnsanlarımızın partimize olan inancı daha da artmıştır. Yerel seçim sürecine girdik. Bu oluşan yani motivasyonla genel başkanımız Özgür Özel örgütlere çok önemsiyor. Genel Başkanımıza çok saygı duyuyor. Bütün milletvekilleri fikirlerini dinledi. Adalet nöbeti uygulamamıza başladık. Genel Kurulun kapanmasını engelliyorlar. Bu ikinci bir karara kadar devam edecek. Bu nokta da partimize olan inançta artmıştır. Birinci önceliğimiz Zonguldak Beleyesini CHP’ye katmak. Zonguldak’ta belediye sayısını arttırmak. Yeni yoldaşlarımıza hoşgeldiniz diliyoruz. Öncelikle Merkez belediyeyi alıyoruz”diye konuştu.

Zaimoğlu; ‘510’uncu üyemiz Metin Başkanımız’

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “

Bugün bir mutluluğu daha yaşıyoruz. Cumhuriyet Partimiz kahramanımız Kemal Kılıçdaroğluna teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet tarihinde ender gözüken kurultayda genel başkan değişimi yaşadık. Biz halkın partisiyiz. Genel Başkanımız Özgür Özel Genel Başkanlığına seçildi. Olağan üstü değilim süreci başladı. Biz gönlünde Atatürk sevdası olan herkesi davet etmiştik. Gönlünde Atatürk’ü seven Metin Soydaş, Ali Rıza Akyol ve Yavuz Bir burada. Sevgili Başkanımız Metin Soydaş 510’uncu üyemiz”dedi.

Soydaş; ‘Ülkü ocakları başkanımıza sadece CHP sahip çıktı’

Mhp eski İl Başkanı Metin Soydaş, “Ankara’nın göbeğinde en işlek yerde Ülkü ocakları genel başkanımız eğitimci vatan sever katletildi. Buna seyirci kalındı. Cumhuriyet Halk Partisi sahip çıktı. Ben Atatürk’ün partisine geldim. Ülkem bayrağım milletim için Cumhuriyet Halk Partisi altında elimden  geleni yapmaya hazırım”diye konuştu. 

Emre Can Bayram

IMG_0331