Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu Beldesi Terziler Mahallesi'nde uzun yıllardır yaşamını sürdüren Hüseyin Ermiş'in vefat haberi, ailesini, dostlarını ve mahalle sakinlerini derin bir üzüntüye boğdu.

MHP Belediye Başkan Adayının Acı Kaybı

Hüseyin Ermiş'in oğlu Kenan Ermiş, Nebioğlu Beldesi Terziler Mahallesi'nde MHP'nin Belediye Başkan adayı olarak seçim kampanyasını sürdürürken, babasının ani kaybıyla yıkıldı. Çaycuma ilçesi bu acı olayla sarsıldı.

Kenan ermiş- Hüseyin ermiş

Terziler Mahallesi'nde Son Yolculuk

Hüseyin Ermiş'in cenazesi, bugün ikindi namazını müteakiben Terziler Mahallesi'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek. Mahalle sakinleri, dostları ve sevenleri, Hüseyin Ermiş'e son görevlerini yapmak üzere bir araya gelecek.

İmza Gazetesi olarak, Hüseyin Ermiş'e Cenab-ı Allah'tan rahmet diler, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır temenni ederiz. Acılı aileye ve çevresine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

HABER MERKEZİ

Beyazay Derneği Başkanı "Türkiye, engellilerin geleceği konusunda dünya lideri!" Beyazay Derneği Başkanı "Türkiye, engellilerin geleceği konusunda dünya lideri!"

Çaycuma Haberleri