Toplantı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde saat 11:30'da gerçekleşecek.

Zonguldak ve ilçeleri, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) kapsamına alınarak Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde TKDK Zonguldak İrtibat Ofisi oluşturulmuştu. Bu kapsamda, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, TKDK Kastamonu İl Koordinatörlüğü ile işbirliği yaparak 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 11:30’da üyeleri bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda, IPARD-3 desteklerinin 2024 yılı mart ayında açıklanması bekleniyor. Bu destekler kapsamında Süt ve Et Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım, Süt ve Et Ürünlerin İşlenmesi ve Pazarlanması, Meyve-Sebze İşleme ve Pazarlama, Su Ürünleri İşleme ve Pazarlama gibi birçok alanda yatırımlar desteklenecek. Söz konusu desteklere %50 ile %65 arasında karşılıksız hibe desteği sağlanacak.

Başkan Necdet Karaveli soruna el attı! Su sorunu çözülüyor! Başkan Necdet Karaveli soruna el attı! Su sorunu çözülüyor!

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Talep ve takiplerimiz neticesinde ilimiz TKDK IPARD-3 kapsamına alındı. Bu bağlamda üyelerimizin proje fikirlerini berraklaştırarak hazır hale getirebilmeleri için bir toplantı tertip ettik. TKDK Kastamonu İl Koordinatörlüğü tarafından yapılacak bilgilendirme toplantısına üyelerimizi ve alanda faaliyet gösteren profesyonelleri bekliyoruz" dedi.

HABER MERKEZİ