30 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30 sıralarında Kepez ilçesi Göksu Mahallesi 6862 Sokak'ta erkek arkadaşı tarafından hayatına son verilen Karabüklü Merve Girişmek, 2 ay önce hostes olma hayaliyle Antalya'ya yerleşmiş ve Corendon Airlines bünyesinde kabin memuru olarak çalışmaya başlamıştı.

HAYALLERİ YARIM KALDI
Diğer taraftan aslen Karabük’lü olan Merve Girişmek’in ailesinin Ankara’da yaşadığı, Girişmek'in Ankara’da üniversite okuduktan sonra hayali olan uçuş hostesliği mesleğini yapmak için Antalya’da 2 ay önce göreve başladığı öğrenildi. Batuhan Canbak’ın da dün sabah saatlerinde kız arkadaşı ile görüşmek için Ankara’dan geldiği kaydedildi. İkili arasında yaşanan görüşmenin ardından olayın meydana geldiği belirtildi.

Corendon tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
''Dün akşam aldığımız iki üzücü haberle derinden sarsıldık

Akşam saatlerinde,kabin ekiplerimizden henüz hayatının baharında, kariyerinin başındaki iş arkadaşımız Merve Girişmek’in talihsiz bir olayda hayatını kaybettiğini öğrendik. Bu vahim olaydan duyduğumuz üzüntü ve kederi kelimelere dökmekte zorlanıyor, kadına şiddeti sonuna kadar lanetliyoruz kınıyoruz. Gencecik yaşında kaybettiğimiz arkadaşımızı hep güzel gülümsemesiyle ve pozitif enerjisiyle hatırlayacağız.

Gece yarısına doğru da bir yıldır kanserle mücadele eden sektörün kıymetli isimlerinden Kabin Ekipleri Müdürümüz Ayşe Deniz Eğlenoğlu’nu kaybettiğimiz haberiyle bir kez daha sarsıldık. Deniz Hanım, gerek hanımefendi kişiliği gerekse kanserle mücadeledesinde gösterdiği güçlü duruşu ve sıcacık gülümsemesi ile hep anılarımızda kalacak.

Karabük PTT, "SOSYALFEST" için özel pul hazırlıyor... Karabük PTT, "SOSYALFEST" için özel pul hazırlıyor...

Merhumelere Allah’tan rahmet, geride kalan ailelerine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.''