Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı “Korana Virüsü” hakkındaki tehlikeleri mahalleleri dolaşarak vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda ricada bulunduklarını açıkladılar.

Validen sonra şehrin en üst düzeydeki yetkililerinin vatandaşlarımızın ikamet ettiği mahallelerine kadar giderek Korana Virüsü hakkında tedbirli olmalarını bildirmesi ve uyarması son derece mükemmel bir davranış olarak görüldü.

Konu hakkında Başkan Dr. Ömer Selim Alan’ın sosyal medya hesabından şu açıklama yapıldı.

"Korona virüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında, İl Jandarma Komutanımız Kıdemli Albay Sn Gönen Süslü ve İl Emniyet Müdürümüz Sn Ahmet Metin Turanlı ile birlikte mahallelerimizde vatandaşlarımıza tedbirli olmaları konusunda ricada bulunduk.
Sağlığımız için, geleceğimiz için zorunlu olmadıkça “EVDEKALZONGULDAK"

Şimdi fotoğrafı konuşturduğumuzda dikkatimizi çeken durum şuydu. Hani her defasında deniyor ki, “Maskesiz dolaşmayın. Hijyen kurallarına uyun, yakın temastan kaçının”.

ERDEMİR, Borsa İstanbul'un gözdesi oldu! ERDEMİR, Borsa İstanbul'un gözdesi oldu!

Maskesiz dolaşmayalım, krallara uyalım da görünen fotoğrafa bakıldığında yetkililerimizin maskelerinin olmaması eleştiri konusu oldu.

Değerli yetkililerimiz sizleri çok seviyor ve gayretlerinizi alkışlıyor taktir ediyoruz ama lütfen gittiğiniz yerlerde maske takarsanız halka da büyük örnek olursunuz diyerek inşallah bu beladan hayırlısıyla kurtuluruz diye dua ediyoruz.

HAZIRLAYAN : MUSTAFA EMEN