2023 yılı ocak ayı itibariyle Macaristan’ın Budapeşte şehrinde şube kurulumunu tamamlayan KARÇEL A.Ş., Avrupa’da yapısal çelik faaliyetlerine başlamış olup ilgili projede çeliğe imzasını atarak önemli bir rol üstlendi. Bu proje ile birlikte KARÇEL A.Ş. marka değerini artırarak uluslararası pazarlarda tüm faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor.

İBAN'la ödeme yaparken dikkat edin! İBAN'la ödeme yaparken dikkat edin!

KARDEMİR A.Ş. bünyesinde 1966 yılında Türkiye’nin ilk çelik konstrüksiyon atölyesi olarak faaliyetlerine başlayan KARÇEL A.Ş. CNC, elektronik, mekanik ve hidrolik modern tezgâhlar ile donatılmış, Türkiye’nin en büyük çelik yapı fabrikalarından biri olup sahasında; yapısal çelik imalatı, mekanik imalat ve inşaat alanlarına çelik konstrüksiyon üretimini, vites artırarak sürdürüyor. Şirket, Türkiye’nin değişik yerlerinde endüstriyel üretim tesisleri, binalar, demiryolu ve karayolu köprüleri, tren vagonları ve çimento fabrikaları gibi büyük yatırımların çelik konstrüksiyon imalatının da baş mimarı olarak dikkat çekiyor. Ayrıca KARÇEL A.Ş.’nin yetkinlikleri arasında köprülü vinç, pergel vinç, portal vinç ve özel proses vinçlerin projelendirme, imalat, montaj ve devreye alma süreçleri de yer alıyor.

İthalata karşıda önemli bir duruş sergileyen KARÇEL A.Ş., Avrupa bölgelerinden Macaristan, Avusturya, Rusya Almanya, İtalya ve Malta’ya, Orta Doğu ve Afrika’da ise Tayland, Irak, Sudan, Benin, Senegal, Tacikistan gibi önemli ticaret merkezlerine ihracat gerçekleştirerek ülke ekonomisine de katkı sağlıyor.

Ar-ge faaliyetlerine hız veren KARÇEL A.Ş., üretkenlik ve üretim kalitesini artırarak katma değerli yeni ürün ve hizmetler vizyonu hedefiyle; kalite, doğruluk ve müşteri memnuniyeti odaklı çözümleri ile sektörün ihtiyaçlarını karşılamakta olup, yeni yatırımlarla ülkemize katacağı ek istihdam ile çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek.