Karabük'te bulunan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi'nin bahçesinde, bir kız meselesi yüzünden çıktığı belirtilen bıçakkavga sonucunda 3 öğrenci yaralandı.

Olay, Yenişehir Mahallesi Necatibey Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşındaki Y.S.Ö. adlı öğrenci, kız arkadaşına bakmasıyla ilgili B.K. isimli bir başka öğrenci ile sözlü bir tartışma başlattı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Y.S.Ö, yanında bulunan bir bıçakla hem B.K.'yi hem de kavgayı ayırmaya çalışan R.A.S.'yi yaraladı.A W167489 01

Şüpheli, olay yerinden kaçarken bıçağı geride bıraktı. Polis ve 112 Acil Servis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Aynı zamanda kavga sırasında düşerek elinden yaralanan Y.S.Ö., Safranbolu Devlet Hastanesine götürüldü ve ardından polis merkezine teslim edildi.

Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Ankara, Eskişehir, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Kırıkkale ön plana çıkıyor… Ankara, Eskişehir, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Çankırı ve Kırıkkale ön plana çıkıyor…

A W167489 02

İHA

Karabük Haberleri