Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından gerçekleştirilen söyleşide, lise öğrencilerine "bireysel farkındalık" konusunda önemli bilgiler aktarıldı.

Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Erol Tekin tarafından Taşköprü Sevim Tokatlı Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik, “Kariyere Giden İlk Yol: Fark Et Farkında Ol” konulu söyleşi gerçekleştirildi. TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı’nın uygulaması ile gerçekleşen "Bilim Söyleşileri" çerçevesinde gerçekleştirilen eşleştirme ile üniversitelerde görev yapan öğretim üyelerinin ilk, orta ve lise seviyesinde eğitim gören öğrenciler ile buluşmasını sağlayan etkinlikte Doç. Dr. Erol Tekin, gençlere kariyerlerine şekil verecek, kendilerini keşfetme sürecine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen etkinliğe Okul Müdürü Ahmet Kaba ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Çınaroğlu’nun yanı sıra, okulda görevli diğer öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Söyleşi sonrasında soru cevap kısmı ile öğrenciler, merak ettikleri konularda Öğretim Üyesi Tekin’den bilgiler aldı. Kariyere giden ilk yol olan bireysel farkındalık konusunda bilinç sahibi olan öğrenciler ve öğretmenler, etkinlikte yer aldıkları için teşekkürlerini ilettiler. Söyleşi Okul Müdür Ahmet Kaba’nın, Doç. Dr. Erol Tekin’e teşekkür etmesi ile sona erdi.

Tartıştığı muhtarı silahla öldürdü! Tartıştığı muhtarı silahla öldürdü!

-İHA-