Yıkılması yeniden gündeme gelen Zonguldak Kız Meslek Lisesinin yıkılması ile ilgili video konferans tartışması gerçekleştirildi.

Ankara Mimarlar Odası Başkanı Tezcan Karakuş Candan’ın canlı olarak moderatörlüğünü yaptığı video konferansa katılım yoğundu. ZOKEV Başkanı Kürşat Coşkun, İstatistikçi yazar Cenk Kaplancan, Şehir Plancıları Odası Temsilcisi Kamuran Ayyıldız, ZOKEV Yönetim Kurulu üyesi ve Mimarlar Odası Genel Sek. Ece Bakioğlu, Zonguldak Mimarlar Odası Başkanı Turhan Demirtaş, TSO Kadın Girişimcileri üyesi İnci Öz, Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi Nuray Gencal’in yanı sıra Kız Meslek Lisesinin eski müdür ve hocaları, buradan mezun olan eski öğrencileri ile Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve İMZA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Emen ve Halkın Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özdemir katılarak yıkım kararı alınması ile ilgili görüşlerini belirttiler.

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar görüştü! AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar görüştü!

Konuşmacıların yaptığı konuşmaların genel bölümünde Kız Meslek Lisesinin yıkılmasının mümkün olmayacağı ve başka alternatifler düşünülmesi gerektiği bildirildi.