Hastanede otopark sorunu! Hastanede otopark sorunu!

Geçtiğimiz günlerde Karadon'a giden 3 yol ağzı denilen mevkiiden başlayarak kazılan yol uzun bir aranın ardından Kilimli Belediyesi tarafından asfalt çalışmalarına başlandı. Bu çalışmalar Kilimli halkı tarafından memnunluk yaratırken, günlerdir toz bulut içinde asfaltı bekleyen vatandaşlar da Başkan Kamil altun'a gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ancak burada bir başka konu ise Çatalağzı Beldesinin bu asfalt çalışmasından mahrum edilmesi de yadırganıyor.
Vatandaşlar, 3 yol ağzından Çatalağzı beldesine kadar birkaç kilometre kalan yolun da yapılmasını ivedilikle isteyerek Çatalağzı beldesinin bu çalıoşmadan mahrum bırakılmasını da eleştiriyorlar. Bilindiği gibi Çatalağzı belediye Başkanı Adnan Akgün, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında bu konuyu sert bir dille eleştirmiş ve Başkan Kamil Altun'u duyarlı olmaya davet etmişti.
Belediye Başkanı Kamil altun ise sosyal medya hesabından yaptığı yorumda, "Biz sadece Kilimlimizin yolunu, suyunu değil, gönüllerden gönüllere giden yolları da inşa ediyoruz." diyerek şöyle devam etti.
"Milletimizin bizlere yüklediği görevi en güzel şekilde icra etmek adına, İlçemiz için, İnsanımız için durmadan çalışmaya devam edeceğiz."
Terk Edilen Değil!
Tercih Edilen KİLİMLİ için...