Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı... Köylerdeki su sorunu için hafta sonu operasyonu! Kravatlı, talimatıyla yeni motor takıldı...

9245a65b-3a37-462f-8380-7e6df973d21bKGD yaparsa en güzelini yapar…
Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) 20. Yaş günü kutlamasını muhteşem katılımla Dedeman otelde gerçekleştirdi.
KGD’nin bu seneki yaş günü kutlaması çok daha geniş katılımla gerçekleşirken katılanlar arasında Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, İl Jandarma Alay Komutanı Cezmi Yalınkılıç, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Zafer Partisi İl Başkanı Oğuzhan Turhal, İl Sivil ve Tolumla ilişkiler Başkanı Gülden Ak ile çok sayıda yerel ve ulusal basın temsilcileri ile Ereğli, Çaycuma’dan teşrif eden gazeteciler de bu özel ve anlamlı güne katılım sağladı.
Bu arada Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu il dışında olması münasebetiyle ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ise toplantıda olması sebebiyle gelemediler. AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan da Ankara’da Bakanlar nezdinde toplantıya gittiğinden Başkan Mustafa Emen’i arayarak tebrik ederek nice yıllar temennisinde bulundu.
Öte yandan MHP MYK üyesi Murat Kotra ve il Başkanı Mustafa Öztürk de MHP İlçe başkanının yakın akrabasının vefatı sebebiyle programa katılamadılar ve aynı şekilde Başkan Emen’i ve yönetimi telefonla tebrik ettiler.
Günün anlam ve önemine binaen Başkan Mustafa Emen, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan ile Vali Yardımcısı Turgut Subaşı birer konuşma yaptı.
Daha sonra ise hep birlikte kahvaltı yapıldıktan sonra KGD 20. Yaş kutlama pastası kesilerek fotoğraf çekimine geçildi.
Fotoğrafı konuşturduğumuzda, KGD 20. Yaş günü kutlaması sonrası işte bu güzel ve anlamlı fotoğraf çekilerek arşivdeki yerini aldı. Nice yıllara KGD…

Haber-Yorum: Mustafa EMEN