ZONSİAD tarafından iş insanlarının verdiği yardımla ve onların isteğine göre dağıtılan yardımın Ereğli'ye az verildiğine yönelik iddialarda asıl kişinin konuşmaması fitnenin yayılmasına neden oluyor. 

İlk 1000 adetlik yardımda 50 adet Ereğli'ye dağıtılması için verilmesine rağmen ZONSİAD adına dağıttığına yönelik hiç bir açıklama yapmayan Yüksel Balcı'nın ayrımcılığı körüklemesi tepkileri artırıyor.

Yanında yıllardır besleyip işine gelmeyen kişilere, başkanlara saldırttığı bilinen kişiyi "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" mantığı güderek ZONSİAD ve İMZA Gazetesine saldırtan Yüksel Balcı'nın açıklama yapması bekleniyor.

Ereğli'de ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmak için verilen 50 koliyi ne yaptın Balcı?

 

 

Erdemir yatırımcılarını sevindiren gelişme! Erdemir yatırımcılarını sevindiren gelişme!

YÜKSEL BALCI’YA VERİLEN 50 KOLİ NEREDE?

ZONSİAD bu kampanyada ilki 1, ikincisi de 4 tırdan oluşan 2 sevkiyatla toplamda 5000 adet kumanya göndermiş, ilk partide yer alan kumanyalardan 50 adedini Ereğli ilçesine yönlendirmiş ve söz konusu kumanyalar direkt olarak Yüksel Balcı’ya teslim edilip dağıtım kendisi tarafından yapılmış.

İstanbul’dan yola çıkan ikinci partide Ereğli’ye ayrılan kumanya adedinin az olduğunu belirterek Yüksel Balcı ile sitesinde İmza Gazetesi’ne ve Osman Sav’a iftiralarda bulunan kişinin bu tepkiyi ilk partide vermeyip Ereğli geneline 260 kumanya ayrılan ikinci partide göstermiş olması son derece manidar olmakla birlikte akıllara ilk partide verilen kumanyaların kimin adına dağıtıldığı sorusunu geliyor.

Biz de Yüksel Balcı ve kendisine yakınlığı ile tanınan gazeteciye soruyoruz; ZONSİAD’ın ilk gönderdiği 1000 adetlik kumanyadan sizlere 50 tane verildiğinde neden sitem etmediniz?

50 koli yardımı ihtiyaç sahiplerine dağıttınız mı?

Dağıttıysanız, dağıtımı hangi kurum ve kuruluşlara kimin adıyla gerçekleştirdiniz?