Kdz. Ereğli Belediyesi'nin Halk Kafedeki ürünlere zam yapacak olması halkın tepkisine neden oldu. 

Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu! Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu!

İlhan Akkaya isimli emekli vatandaşın facebook hesabında yayınladığı Kdz. Ereğli Belediyesi Su Ürünleri Kafe'yi etiketleyerek yayınladığı mesajda Halk Kafedeki zam durumuna tepki gösterip Kdz. Ereğli Meclis üyelerinin vicdanına seslendi.

İlhan Akkaya, yayınladığı mesajda, "Kdz Ereğlide dolaşmaya yüzünüzün güzelliği olsun.Bu halk siyasi ihanet edenleri asla unutmaz ve affetmez" diyerek de uyardı. 

Akkaya'nın paylaşımına çok sayıda kişi de mesajla destek verip Halil Posbıyık ve meclis üyelerine seslendi. 

İlhan Akkaya'nın mesajı şöyle: 

"Kdz Ereğli Belediyesi değerli meclis üyeleri;Kdz Ereğli Belediyesi Halk kafe emeklilerin,öğrencilerin ve dar gelirlinin yararlandığı;çay,içecekler ve yiyecekler üzerindeki fiyatları ellerinizi vicdanınıza koyarak hareket edin ve karar verin. Zamanında halka açılan bu yerlerden maalesef 2 tanesi ihale ile kiraya verildi bırakında sosyal demokrat belediyecilik anlayışı içerisinde Halk Kafeyi bu çarkın içine sokarak fiyatları ile oynamayın.Değerli meclis üyeleri son günlerde vermiş olduğunuz bazı güzel kararları bu Halk Kafe içinde gösterin.Sonunda hepiniz bir gün bu halkın içinde bulunacaksınız ve Kdz Ereğlide dolaşmaya yüzünüzün güzelliği olsun.Bu halk siyasi ihanet edenleri asla unutmaz ve affetmez.Tüm bu işte karar mekanizması olan üyeleri saygı,sevgi ile selamlıyorum."

ereğli-halk kafe 1

Mesaja yorum yapanlardan Halit Kale de şu mesajla Halil Posbıyık'a göndermede bulundu:

"Kesinlikle Katılıyorum SN POSBİYİK HERŞEYİ PARA RANT OLARAK GÖRÜYOR GÖRMEYEDE DEVAM EDİCEK. BAZİ EREGLİYE AİT ARSA VE TASİNMAZLARİ SATMANİN PEŞİNDE GORUNEN OKİ ONUDA ENGELLEYECEK EREGLİYİ SEVENLERDE VARMIŞ MECLİS TE.

KUTLU UORUM BU ARKADASLARİ."

ereğli belediyesi halit kale

Kadir Ünal isimli kişi de şu mesajla destek verdi:

"Kıymetli İlhan Bey zarif arkadaşımız kaleminizi çok sevdim Saygılarımla karşılıyorum zarifçe gerçekleri yazmanız doğru güzel ve Kemalist özelliklerinizi ne kadar güzel anlatmışsınız �yi ki varsınız Sevgi saygıyı hürmetlerimizle"

ereğli belediye-kadir ünal