Operasyon kapsamında, JASAT dedektifleri tarafından haklarında yakalama kararı bulunan şahısların izini süren jandarma ekipleri, çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 68 şahıs gözaltına alındı.

9 ayrı suçtan toplamda 20 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan Y.A., "Ateşli silahları ve mermileri satın alma, mala zarar verme" suçundan 6 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan B.K., "Açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık" suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan S.S., Cezaevi firarisi olarak aranan 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan E.M., "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan E.Ş., "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan V.T., "Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme ve yayma" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan Ş.Ö., 19 ayrı suçtan aranan Ş.Ş. şahıslar yakalandı.

Gözaltına alınan şahısların işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Kastamonu, Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da operasyon! Kastamonu, Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da operasyon!

HABER METNİ