Karabük'ün yüksek kesimlerinde gerçekleşen kar yağışının ardından, Karabük Safranbolu Otomobil ve Doğa Sporları Arama Kurtarma Kulübü Derneği (KARDOFF) üyeleri, karla kaplanan yaylalarda keyifli bir kar safari etkinliği düzenledi.

Hafta sonu meydana gelen kar yağışı, yüksek kesimleri beyaza bürüdü ve bu durum Karabük'ün doğa severlerini bir araya getirdi. KARDOFF kulübü üyeleri, karın tadını çıkarmak ve doğa ile iç içe olmak amacıyla yaylalara akın etti.

KARDOFF Kulübü üyelerinden kar safari keyfi.. (5)

20 araçlık konvoy, yüksek kesimlerdeki karla kaplı ormanlık alanlarda ilerledi. 4x4 arazi araçlarıyla donatılan konvoy, beyaz örtüyle kaplı doğada adrenalin dolu bir safari deneyimi yaşadı.

Bazı araçlar, çamurda saplanarak hareket edemez hale geldi. Ancak, ekip üyeleri tarafından kullanılan çeki vinçleri sayesinde sorunlar giderildi.

KARDOFF Kulübü üyelerinden kar safari keyfi.. (2)

Off-road tutkunları, Gezen Yaylası, Ömür Ahmet, Jandarma Mezarlığı ve Sarı Çiçek Yaylası gibi noktalarda kar safari yaparak keyifli anlar yaşadı.

Karabük’te yolcusunu kurtaran kahraman şoför! Karabük’te yolcusunu kurtaran kahraman şoför!

KARDOFF Başkanı Ahmet Demir, kulüp olarak her ay farklı etkinliklere katıldıklarını belirterek, yüksek kesimlerde kar yağışı sonucu düzenlenen etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.

KARDOFF Kulübü üyelerinden kar safari keyfi.. (3)

HABER MERKEZİ