X X

Başkan Demir, muhabir ve foto muhabirlerin objektifinden seçilen fotoğraflar arasından tercih yaparak, yılın en etkileyici karelerini belirledi.

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir, muhabirler ve foto muhabirlerinin çektiği fotoğrafları değerlendirerek, "Deprem: Umut" kategorisinde Sergen Sezgin'in "209. Saat" adlı fotoğrafını seçti. Depremin yaralarını sarmanın umudu, Demir'in dikkatini çeken ana tema oldu.

Kardemir-7

Karabük PTT, "SOSYALFEST" için özel pul hazırlıyor... Karabük PTT, "SOSYALFEST" için özel pul hazırlıyor...

Görsel 1

 "GAZZE: KANIT"

Başkan Demir, "Gazze: Kanıt" kategorisinde Ali Jadallah'ın "Bombalar Altında" adlı fotoğrafına oy verdi. Fotoğraf, Gazze'de yaşanan olayların acı gerçeğini yansıtarak, Başkan Demir'in dikkatini çeken bir belgesel niteliği taşıdı.

"HABER"

Muhammed Enes Yıldırım'ın "Boğazda Bir Dev" fotoğrafını "Haber" kategorisinde seçen Demir, bu kategorideki etkileyici çalışmalar arasında öne çıkan bir fotoğrafı değerlendirdi.

"ÇEVRE-YAŞAM"

Mostafa Alkharouf'un "İlk Kıblede Namaz" adlı fotoğrafına oy veren Demir, "Çevre-Yaşam" kategorisindeki eserler arasından öne çıkan anlamlı bir karesi tercih etti.

"SPOR"

 Annika Hammerschlag'ın "Çöplük Topçuları" adlı fotoğrafına oy veren Demir, "Spor" kategorisindeki ilginç ve çarpıcı bir kareyi seçerek sporun farklı yönlerine dikkat çekti.

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir, muhabir ve foto muhabirlerin çektiği fotoğrafları değerlendirerek çalışanlara tebriklerini iletti.

Karabük Haberleri