il Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından yürütülen operasyon, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik saha çalışmalarının bir parçasıydı.

Uygulama Noktasında Yakalanan Sürücü Tutuklandı

Ankara Yolu Bölge Trafik Önü Uygulama noktasında gerçekleştirilen operasyonda, durumundan şüphelenilen A.R.A. isimli şahsın idaresindeki araç durduruldu. Araç ve sürücünün üzerinde yapılan aramada dikkat çekici miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ele Geçen Uyuşturucu Maddeler

Yapılan aramada, 398 adet extacy hap, daralı ağırlığı 310.69 gram esrar ve daralı ağırlığı 1.11 gram tütün-esrar karışımı sigara maddesi bulundu. Sürücü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahkeme Kararıyla Hapiste

Adliyeye çıkarılan şüpheli, mahkeme kararıyla tutuklandı. Uyuşturucu madde ticareti yapmakla suçlanan şahıs, hukuki sürecin başlamasıyla birlikte cezaevine gönderildi.

Zonguldak, Karabük, Bartın illeri için meteorolojiden uyarı! Şiddetli ve kuvvetli geliyor Zonguldak, Karabük, Bartın illeri için meteorolojiden uyarı! Şiddetli ve kuvvetli geliyor

Karabük Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla mücadelesini kararlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

İHA