Karabük'te, 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olay, E.A. isimli bir kişinin üst kat komşusu olan Gülseren Yıldırım (58) ve eşi Kemalettin Yıldırım ile yaşadığı tartışma sonrasında gerçekleşti.

Türkiye'nin en zeki şehirleri belli oldu! Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Karabük kaçıncı sırada yer aldı? Türkiye'nin en zeki şehirleri belli oldu! Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Karabük kaçıncı sırada yer aldı?

I M G 2222

Silah Sesleriyle Panik: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine E.A., tüfekle Yıldırım çiftine ateş açtı. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Yaralanan Yıldırım çifti, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

I M G 2221

Hayatını Kaybeden Kadın, Kemalettin Yıldırım'ın Durumu İyi

Gülseren Yıldırım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, eşi Kemalettin Yıldırım'ın tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

I M G 2220

Polis Operasyonla Saldırganı Yakaladı: Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, silahlı saldırganı evinde düzenlediği operasyonla kıskıvrak yakaladı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

I M G 2224

İHA

Karabük Haberleri