Başvuruları hala devam eden İŞKUR ilanları ve resmi kamu kurum ilanları ile kamuya 144 kamu personeli alımı ilanlarını sizler için derledik. Alım şartları ve hangi illere kamu alımı yapıldığı haber içeriğimizde.

144 Kamu Personeli alımı ayrıntıları şöyle;

Balıkesir İş İlanı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ayvalık Vakıf Zeytinlikleri İşletme Müdürlüğüne 1 kişi kamyon şoförü, 5 kişi salamura işçisi, 1 kişi zeytin teknikeri, 13 kişi satış elemanı toplam 20 kamu personeli alınacak. Alım şartlarını incelemek için tıklayınız.

Sinop İş İlanı

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Alımı

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İŞKUR kamu iş ilanları ile 6 kamu personeli alımı ilan edildi. Alınacak personel 3 kişi büro memuru kişisel durumu engelli, 3 kişi temizlik görevlisi kişisel durumu eski hükümlü veya TMY olan adaylar arasından seçilecek. İşe Alınan personeller en az 5 yıl nakil talebinde bulunamayacak. Ayrıntılı iş ilanını incelemek için tıklayınız.

Malatya İş İlanı

İnönü Üniversitesi

Malatya İŞKUR kamu iş ilanı ile İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Bünyesine 20 kişi lise mezunu temizlik personeli alınacak.  Alınacak personeller üniversite hastanesi bünyesinde çalıştırılacak. Ayrıntılı alım ilanını incelemek için tıklayınız.

Bursa İŞKUR İş İlanı

Başkan Dökmeci; "Bunu yapanlar yataklarında rahat rahat uymasınlar!" Başkan Dökmeci; "Bunu yapanlar yataklarında rahat rahat uymasınlar!"

İç İşleri Bakanlığı Personel Alımı

Mudanya Belediyesi

Mudanya Belediyesi tarafından İŞKUR iş ilanları ile yapılan duyuru ile 1 kamu personeli alımı yapılacak alınacak 1 kamu personeli Otomotiv Elektrikçisi pozisyonlarında çalıştırılacak. Ayrıntılı alım ilanını incelemek için tıklayınız.

Ankara İş İlanı

Tübitak Ankara İkametli Personel Alımı

TÜBİTAK tarafından yapılan ilan ile kurum bünyesine kişisel durumu engelli 10 kişi, engelli olmayan 6 kişi toplam 16 kamu personeli alımı yapılacak. Alınacak personeller Büro Görevlisi, İnşaat kalıpçısı (İşçi), beden işçisi, Bahçıvan, Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Elemanı ünvanlarında kamu personelleri alınacak. Ayrıntılı alım ilanını incelemek için tıklayınız.

Ankara Personel Alımı

TÜBİTAK Türkiye Geneli Başvuru Yapılabilecek 11 Personel Alımı

Türkiye Geneli alım ilanı yayınlayan TÜBİTAK bünyesine lise mezun 11 kişi kamu personeli alınacak. Alınacak personeller büro memuru, bahçivan, beden işçisi, şöför ünvanlarında alınacak. Ayrıntılı alım ilanını incelemek için tıklayınız.

Ankara İş İlanı

EPDK Kamu Personeli Alımı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yapılan ilan ile İŞKUR aracılığıyla kurum bünyesine 20 kişi temizlik görevlisi, 10 kişi silahlı güvenlik görevlisi kamu personeli alımı yapılacak. Yapılacak alımın ayrıntılarını incelemek için tıklayınız.

Ankara İş İlanı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Personel Alımı

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesine 20 kamu personeli alımı yapılacak. Alımşartlarını incelemek için tıklayınız.

Malatya İş İlanı

EGM Personel Alımı

EGM polisevi kamu personel alımı kapsamında Malatya Polis evi şube Müdürlüğü tarafından yapılan İŞKUR iş ilanı ile müdürlük bünyesine 6 kamu personeli alımı yayınlandı. Yayınlanan iş ilanı ile 6 kişi Temizlik Personeli kamu personel alınacak. Alım ayrıntıları için tıklayınız.

Erzincan İş İlanı

Et ve Süt Kurumu

Erzincan Et ve Süt Kurumu tarafından İŞKUR kamu iş ilanları kişisel durumu engelli kamu personeli alınacak. Alınacak personel 1 kişi paketleme işçisi olarak alınacak. Ayrıtılar için tıklayınız.

Çankırı İş İlanı

Yaylakent Belediyesi

Çankırı İli Yaylakent Belediyesi tarafından İŞKUR kamu iş ilanları en az lise mezun Türkiye genelinden ve il genelinden başvuru yapılabilen kamu personeli alım ilanı yayınlandı. Alınacak personel 1 kişi iş makinesi operatörü, 1 kişi Elektronik Teknikeri ünvanlarında alınacak. Ayrıntılı incelemek için tıklayınız.

Kırşehir İş İlanı

Güzler Sulama Birliği

Güzler Sulama Birliği tarafından İŞKUR iş ilanı ile 1 ziraat mühendisi kamu personeli alımı yayınlandı. Yayınlanan iş ilanı ile alınacak personeller Yenice Mah. Atatürk Cad. Ekincioğlu İş Merkezi Kat: 2, Çuğun Barajı Köyü, Güzler Köyü, Ulupınar Köyü, Değirmenkaşı Köyü adreslerinde çalıştırılacak. Ayrıntılı incelemek için tıklayınız.

Milli Eğitim Müdürlüğü

Bolu ve Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından İŞKUR iş ilanları ile yapılan duyuru ile kamuya 8 kişi engelli kamu personeli alımı yapılacak alınacak personeller büro personeli olarak çalıştırılacak. Ayrıntılı alım ilanı için tıklayınız.

Muğla İş İlanı

Marmaris Polis Evi

Muğla Emniyet Müdürlüğü İŞKUR kamu iş ilanları ile Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğüne 2 kamu personeli alımı ilan edildi. Alınacak personel 2 kişi Aşçı adaylar arasından seçilecek. Alım ayrıntılarını incelemek için tıklayınız.

İŞKUR iş ilanları ve kamu kurum ilanlarıyla alımlar devam etmekte başvuru son başvuru tarihleri ilan içeriklerindedir.

Kaynak: Kamuya En az İlkokul Mezun 144 Kamu Personeli Alım İlanları