Kilimli halkının teveccühüyle yeniden Belediye Başkanlığı görevine 2. kez seçilen Kamil Altun mazbatası alarak hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek.

Mazbata töreninde açıklama yapan Başkan Kamil Altun şu görüşlere yer verdi.

“Bugünden itibaren çok daha fazla çalışkan, çok daha yürekli, çok daha fedakâr, çok daha hızlı çalışmalarla beraber Kilimli ilçesi inanılmaz yere gelecek. Bunların güvenini şu andan itibaren verebilirim. 
 Çok uzun bir zamandır tüm teşkilatlarımızla, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kadememiz, meclis üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımızla berabe gelip Mazbatamızı, meclis üyelerimiz ve yine tüm yol arkadaşlarımız, dava arkadaşlarımız samimi dostlarımız, arkadaşlarımız, ailemizle beraber aldık. 

Zonguldakspor taraftarını ‘X’ davet ettiler! Zonguldakspor taraftarını ‘X’ davet ettiler!

Şunu söylemek istiyorum, 5 yıldan beri ilçemizin büyümesi, gelişmesi için çok büyük çabalarımız oldu buradaki tüm ekibimizle beraber. Şuna emin olabilir tüm kilimli halkı. Bugünden itibaren çok daha fazla çalışkan, çok daha yürekli, çok daha fedakar, çok daha hızlı çalışmalarla beraber Kilimli ilçesi inanılmaz yere gelecek. Bunların güvenini şu andan itibaren verebilirim. 2019'da da aynısını söylemiştim. Ben oy veren vermeyen tüm Kilimli halkının belediye başkanıyım. Öyle olmaya da devam edecek. Hizmet ilçesi, huzur ilçesi, güven kenti olmaya Kilimli devam edecek.

hızlı çalışmalarla beraber kilimli ilçesi inanılmaz yere gelecek. Bunların güvenini şu andan itibaren verebilirim. 2019'da da aynısını söylemiştim. Ben oy veren vermeyen tüm Kilimli halkının belediye başkanıyım. Öyle olmaya da devam edecek. Rozetimizi çıkardık. Zaten tüm Kilimli halkı bunu biliyordu. Aynı şekilde devam edecek. Hizmet ilçesi, huzur ilçesi, güven kenti olmaya Kilimli devam edecek.”