Eski eşi Amber Heard ile sürdürdüğü kanlı bıçaklı boşanma ve ardından iftira davaları sırasında gündemden düşmeyen Johnny Depp kendisini her koşulda destekleyen hayranlarının yüreğini ağzına getirdi. 

Geçmişte de uyuşturucu ve alkol gibi kötü alışkanlıkların pençesine düştüğü bilinen Depp, müzik gurubuyla birlikte konser için gittiği Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de kalıdğı otel odasında baygın halde bulundu.

Ünlü yıldızın aşırı dozda uyuşturucu ya da alkol nedeniyle bilincini kaybettiği belirtiliyor. Depp'in hayranlarının yüreğini ağzına getiren bu ayrıntının daha da üzücü olan kısmı ise ünlü yıldızın intihar girişiminde bulunduğu iddiaları.

Durum böyle olunca da Depp ile grubu Hollywood Vampires'ın Budapeşte konseri iptal edildi.

İNTİHAR GİRİŞİMİ İDDİASI
Aslında bundan iki gün önce grubun Budapeşte konserinin iptal edildiği duyurulmuştu. Fakat bunun nedeni hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı. 

Depp ile grubunun geçen asalı günü vereceği Budapeşte konserinin iptal edildiği grubun Instagram sayfasından duyuruldu. Bu Haber üzerine onu sahnede görmek isteyen hayranları derin bir hayal kırıklığına uğradı. 

Heyecan ve ihtirasın buluştuğu an... İnci Taneleri'nde sürpriz konuk! Heyecan ve ihtirasın buluştuğu an... İnci Taneleri'nde sürpriz konuk!

O sırada konserin neden iptal edildiği hakkında bir açıklama yapılmamıştı. Fakat Macaristan'daki bazı yayın organlarının ileri sürdüğüne göre Depp'in kaldığı otel odasında baygın bulunması buna neden oldu. 

Konuyla ilgili olarak Johnny Depp cephesinden şu ana kadar bir açıklama gelmedi.