İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay, Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük ve 64 kişinin istifasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Alaplı'da düzenlenen futbol yarışmasının galibi belli oldu! Alaplı'da düzenlenen futbol yarışmasının galibi belli oldu!

İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay,”Söylenenler 32 asil 32 yedek olmak üzere 64 kişinin istifa ettiği yönünde söylentiler var. Bizim parti sistemimizde olan 11 kişinin istifa ettiğini gözükmektedir. Söylendiği gibi 64 istifa gerçekleşmemiştir”dedi.

Başkan Gülay ayrıca, Merkez İlçe Başkanlığı için 3 aday olduğunu ve değerlendirme yapılarak ilçe başkanının belirleneceğini açıkladı.

İyi Parti İl Başkanı Erdal Gülay, “Öncelikle istifasını gerçekleştirmiş olan Dilay Küçük hanımefendiye katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. İstifa tek taraflı bir karardır. Kendisinin kararına saygı duymaktayız. Söylenenler 32 asil 32 yedek olmak üzere 64 kişinin istifa ettiği yönünde söylentiler var. Bizim parti sistemimizde olan 11 kişinin istifa ettiğini gözükmektedir. Söylendiği gibi 64 istifa gerçekleşmemiştir. Gerekirse basımınızla la da paylaşabiliriz. Partimiz bundan sonra daha da çakılarak yükselecektir”dedi.

3 adayın ilçe başkanlığına talip olduğunu ifade eden Başkan Gülay, “Önümüzde ki sürecek bakıyoruz İlçe başkanlığımız boş bir durumda. 3 arkadaşlık şuanda ilçe başkanlığımıza talip. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla bir toplantı yaparak ilçe başkanımızı belirleyeceğiz. Fakat çok aceleci davranmayacağız. İnce eleyip sık dokuyacağız. Önümüzde mali idareler seçimleri var.  İlçe başkanlığı bizim içim çok önemli. Çalışacak ve sahada olan arkadaşlarımız olacak. Bizde bu 3 aday arkadaşımızla görüşme yapacağız. Görüşmeler neticesinde bir karar bağlayacağız”dedi.