İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayımlanan son dakika duyurusuna göre, farklı illerde bulunan belediyeler ve kamu kuruluşları, en az ilkokul mezunu adaylar arasından KPSS şartı aranmadan toplamda 1900 işçi alımı gerçekleştirecek.

Bu alımlar için başvuru kılavuzları hazırlandı ve ilanlar İŞKUR üzerinden erişilebilir durumda.

Yapılan duyuruya göre, 31 farklı şehirde gerçekleştirilecek olan bu alımların detayları, başvuru koşulları ve süreci yayınlanan başvuru kılavuzlarında yer alıyor. Başvurular e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek olup, genel KPSS sınavına girmiş olma şartı aranmayacak.

İşe alınacak adaylardan aranan genel şartlar arasında Türk Vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum bulunmama, belirli suçlardan mahkum olmama, askerlik durumu itibarıyla askerlikle ilgisi olmama ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir akıl hastalığına sahip olmama gibi kriterler bulunmaktadır.

Başvuru yapacak adaylar, başvuru kılavuzlarındaki belirtilen tarihler içinde başvurularını tamamlamalıdır. Başvuruların titizlikle değerlendirileceği ve uygun adayların ilanın belirttiği tarihler içinde seçileceği belirtilmektedir.

İlgilenen adaylar, başvuru kılavuzlarından alacakları bilgiler doğrultusunda gerekli hazırlıkları yaparak istihdam fırsatlarına başvurabilirler. Bu kılavuzlar, başvuru süreciyle ilgili gereken belgeleri ve bilgileri içermektedir.

Başvuruların tamamlanmasıyla birlikte değerlendirme süreci başlayacak ve uygun bulunan adaylar ilanın belirttiği tarihler içinde bilgilendirilecektir. Adayların başvurularını belirlenen tarihler içinde tamamlamaları önemlidir.

Zonguldak, iş alımı ilanı için tıklayınız.

Karabük, iş alımı ilanı için tıklayınız.

Bartın, iş alımı ilanı için tıklayınız.

Sakarya, iş alımı ilanı için tıklayınız.

Buz Adam gönüllere girdi! Buz Adam gönüllere girdi!

Kocaeli, iş alımı ilanı için tıklayınız.

Trabzon, iş alımı ilanı için tıklayınız.

Giresun, iş alımı ilanı için tıklayınız.

Ordu, iş alımı ilanı için tıklayınız.

İstanbul, iş alımı ilanı için tıklayınız.

İstanbul1, iş alımı ilanı için tıklayınız.

Aybüke Ünal

İş İlanları Haberleri