İŞKUR KAMPÜS Etkinliğinde Tat Metal A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü Öğrencilerle Buluştu

Kadın cesedinin kimliği belli oldu! Kadın cesedinin kimliği belli oldu!

Bülent Ecevit Üniversitesi Öğrenci Aktivite Topluluğu ve Genç Kızılay Topluluğu, İŞKUR KAMPÜS etkinliği kapsamında Tat Metal A.Ş İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Deniz ALTUĞ ile bir araya geldi.

İnsan Kaynakları ve İşgücü Piyasası Üzerine Bilgilendirme

Programda, Deniz ALTUĞ öğrencilere Tat Metal'in işe alım yöntemleri ve mülakat süreçleri hakkında bilgi verdi. İnsan kaynakları bakış açısıyla işgücü piyasasında yer almanın önemi ve staj yapmanın etkileri konuşuldu. Eğitime BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır da katılarak TR 81 Bölgesi'nin gelişim olanakları ve istihdam fırsatları hakkında bilgi paylaştı.

Foto2-7

İŞKUR'un Programları ve İşbaşı Eğitim Hakkında Bilgi Verildi

İl Müdürü Okan ŞENTÜRK, eğitime katılan öğrencileri ziyaret ederek İŞKUR'un programları ve İşbaşı Eğitim hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin İŞKUR'a yönelik taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

İş Kulübü Lideri'nden İşe Alım ve Mülakat Tüyoları

İş Kulübü Lideri Nurcan Yılmaz, öğrencilere işverenlerin işe alım süreçleri, iş arayanların firmalara göre strateji izleme yöntemleri, mülakat teknikleri, mülakat kaygısıyla başa çıkma ve etkili CV hazırlama konularında bilgilendirme yaptı.

Etkinlik sonunda öğrencilerin soruları cevaplandı ve hatıra fotoğrafı çekildi. Etkinlik, gençlerin işgücü piyasasına daha etkin bir şekilde katılımını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Foto3-5Foto3-5