TÜİK ve UNICEF çocuklar için bir araya geldi! TÜİK ve UNICEF çocuklar için bir araya geldi!
Işıltısını gözler önüne serecek en güzel mücevherlere sahip olmak her kadının hayalidir. Güzel bir gerdanlık ile boynunun güzelliğini ortaya çıkarmak, bileklerinin kibar ve narinliğini göz önüne serecek pırlanta ve değerli taşlarla kaplı bilekliklere sahip olmak ya da ellerinin ve parmaklarının kuğu gibi süzülmesine yardımcı olacak pırlanta yüzük çeşitlerinden birine sahip olmak her kadının isteklerinden biridir. İşte tam bu noktada her keseye uygun en güzel mücevherleri ile Blue diamond karşınıza çıkmaktadır. Pek çok mücevher seçeneği bulunan ve binlerce modelin yer aldığı Blue koleksiyonunda herkese uygun mücevher bulmak çok kolaydır. Üstelik geniş fiyat aralığına sahip ürünleri ile her kadın değerli mücevherlere sahip olacak.

Düğün Hediyeleri De Blue Diamond’dan Alınır

Yaz mevsiminin en sık karşılaşılan etkinlikleri şüphesiz ki düğünlerdir. Düğün sezonunun böylesi yoğun bir şekilde yaşandığı bir dönemde sevdiklerinin mutluluğuna eşlik etmek isteyen kişiler de düğün davetlerine katılırlar. Düğün davetlerine katılırken de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler harika düğün hediyeleri ile davete katılırlar. Düğün etkinlikleri için de en doğru adres Blue Diamond’dur. Çünkü en güzel ürünleri binlerce model ve seçenek arasından tercih edebilme şansı verir. Ayrıca tektaş kolyeler, su yolu bileklikler, zarif gerdanlıklar, doğal taş ve değerli taşlarla hazırlanan özel koleksiyonlar ile Blue’nun en iyilerine sahip olabilir ve sevdiklerinizin en güzel gününde en güzel hediyeyi verebilirsiniz.  

Süper Fırsatları Kaçırmayın

Sonbahar romantizmi Blue diamond tarafından da sonuna kadar hissediliyor olacak ki harika fırsatlar sunuyor. 1-19 Eylül tarihleri arasında hem mağazalardan hem de www.bluediamond.com.tr adresinden yapılacak her alışverişte %50 indirim fırsatı sunuyor. Üstelik net indirim her bir mücevher için de geçerli. Dilediğiniz en güzel ürünler beştaş yüzükler, pırlanta kolyeler, safir bileklikler, yakut küpeler ve daha pek çok fazlası Blue Diamond’da dev indirimlerle sizler için hazırlanıyor. Blue diamond süper eylül fırsatlarından yararlanmak için hemen mağazalara gelin ya da online alışverişin keyfini çıkarın. Blue Diamond ile her kadın mücevher ışıltısını yaşama şansına erişecek.