CHP Zonguldak eski Milletvekili Harun Akın, Lens TV'de canlı yayında Hakkı Güney'i desteklediğini açıkladı. Kendisinin 5 dönem il başkanlığı yaparak partinin en uzun başkan olan kişi olduğunu hatırlatan Harun Akın, "Ben hiç bir zaman iyin dışında olmadım" dedi. 

CHP Zonguldak Merkez İlçede Ebru Uzun'u desteklediğini hatırlatan Harun Akın, delege pazarlığının sözkonusu olmadığını belirtti. 

Şerafettin Turpcu ile bir yarışın sözkonusu olmadığını ifade eden Harun Akın, "Bu süreci iki kişinin yarışı olarak göstermek partiye saygısızlık olur. CHP sevmez böyle çekişmeleri" dedi. 

 

HARUN AKIN'DAN MİLLETVEKİLİ ÜNAL DEMİRTAŞ'A VERYANSIN!

Ünal Demirtaş'ın "Uzaktan kumanda il başkanı istemiyoruz" söylemlerini eleştirmesine sert tepki gösterdi. Harun Akın, "O zaman kendisine bakması lazım. Diğer adayları eleştirecek kadar kendini ompusman görmesi ilginç" dedi. 

Akın, sorular üzerine, Milletvekili Ünal Demirtaş'a şunları söyledi:

"Kumandanın başı sensin. Herkes haddini bilmesi lazım. Burada bir hatsizlik var. Sen milletvekilisin kumanda uzakta diyemezsin. Uzaktan kumandayı anlatmalı size. Ne yapalım pil mi lazım ona. Pili mi bitti. CHP için senin çevirdiğin oyunları anlat. Kim bu kumanda?"

CHP eski Milletvekili Harun Akın, üstü kapalı "Valiler bayramlarda çocuklara bir günlüğüne koltuklarını teslim ederler. Ama çocuklara. Bu koltuklar ciddi makamlar" diyerek Milletvekili Ünal Demirtaş'a "Çocuk" da dedi.

 

 

Zonguldak’ta şok olay! Yağmur altında çaresizce bulundular Zonguldak’ta şok olay! Yağmur altında çaresizce bulundular