Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 5 yıl önceki seçim kataloğundaki projelerin hiçbirini yapmaması gündem olmaya devam ediyor.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı 79 yaşındaki Halil Posbıyık’a söz verip yapmadığı projeler üzerinden göndermede bulundu. Bozkurt, “Kendisi gibi ‘cek, caklı’ projeler yapmıyoruz. Hayata geçecek projeler yapıyoruz. Sen son 5 yıldır bu halk için ne yaptın sen onu anlat. Yıllardır yaldızlı yıldızlı katalog bastırıp milletin duygularıyla oynuyor” diyerek “Katalog başkan” göndermesinde bulundu.

“YILDIZLI KATALOG BASTIRIP MİLLETİN DUYGULARIYLA OYNUYOR”
Devletin Ereğli’miz için sunduğu bu olanakları Posbıyık göremiyor sanırım. Kendisi gibi “cek, caklı” projeler yapmıyoruz. Hayata geçecek projeler yapıyoruz. Sen son 5 yıldır bu halk için ne yaptın sen onu anlat. Yıllardır yaldızlı yıldızlı katalog bastırıp milletin duygularıyla oynuyor. Yapacağım dediği projeler kataloglarda kalıyor. Yaptığı icraat yok. Kavaklığın, Kışlanın, Köselerin, Abalı mahallesini görüyorsunuz hiçbir çalışma yok. İbrahim Sezer ayağı yere basan projeler hazırladı. Bizde Milletvekili olarak, iktidar olarak başkan adayı Sezer’in destekçisiyiz. Bu 5 yıllık dönem içerisinde bu projelerin hayata geçtiğini göreceksiniz" dedi.

Zonguldak BEÜ'de kansere ilaç... Patent bile alındı... Kansere yeni umut... Zonguldak BEÜ'de kansere ilaç... Patent bile alındı... Kansere yeni umut...

BOZKURT'TAN POSBIYIK’A GÖNDERME… “ÜZERİMİZDEN PUAN TOPLAMAYA ÇALIŞIYORLAR"
Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Milletvekili olduğu süreçten bugüne kadar Ereğli’ye birçok hizmeti kazandırdığını ve kazandırmaya devam edeceğini ifade derken suçlamalarda bulunan Halil Posbıyık’ı hedef aldı.
"Gittiği yerlerde Başkan Halil Posbıyık; Ereğli’de çevre yolunu, hükümet konağını, emniyet binasını yapamadılar” diyerek seçimde üzerimizden puan toplamaya çalışıyor. Sizlere söyleyebilirim ki Ereğli’de Hükümet Konağı Öğretmen Evi’nin yanında hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediliyor. Emniyet Binası, Diş Hastanesi, Üniversite Kampüsü, Özel Eğitim Kampüsü yapılmaya devam ediyor. Çevre Yolu Projemiz onaylandı yakında start vereceğiz. 400 kişinin çalışacağı Cezaevi yapımına Subaşı’nda başlanacak. Devrek Ereğli Yolu bitmek üzere, Kepez Yolu’na EDS Sistemi kurulması için gerekli çalışmaları başlattık. TOKİ ile alakalı Ereğli’mize müjdemiz olacak. Organize Sanayi çalışmaları çerçevesinde hem Subaşı hem de Yalıboyu Bölgesi’nde Sanayi Bakanlığı tarafından onaylanmış 2 tane projemiz hayata geçti. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.