Zonguldak’tan Almanya’ya doğrudan haftada 10 sefer düzenleniyor. Geç gelen yolcular ise küçük bir yer olmasının da etkisiyle geç kaldıklarında olay çıkarıyor. Kahya yaptığı açıklamada olay çıkarak veya siyasetçileri arayan yolculara dikkat çekti.

Zonguldak Havalimanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya özellikle Almanya uçaklarına geç kalan yolcular için bir açıklama yayınladı. Zonguldak’tan Almanya’ya haftada 10 sefere kadar çıkan doğrudan uçak seferlerinde yaşanan yolcu gecikmeleri ve geciken bazı yolcuların çıkardıkları olaylar gündem oldu.

Zonguldak ve Kastamonu dahil 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratanlara operasyon! Zonguldak ve Kastamonu dahil 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarını zarara uğratanlara operasyon!

YOLCULAR PERSONELLERE AĞIR HAKARETLER EDİYOR

Zonguldak Havalimanı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya yaptığı açıklamada; 
“Değerli hemşerilerim. Bilhassa son günlerde Zonguldak Havalimanı’na geç geldikleri için her uçakta 2-3 kişi uçağını kaçırmaktadır. Bu durum bizleri üzmekle birlikte geç kalan yolcuların personelimize ağır hakaretler ederek veya siyasetçileri arayarak nüfuz kullandırtmaya çalışmaları abesle iştigalden başka bir şey değildir.

KAVGA ÇIKARTILIYOR!

Kıymetli hemşehrilerim,
Bildiğiniz gibi uluslararası uçuşlarda minimum 2 saat önce havalimanında olunması gerektiğini her uçan kişi biliyor. Hatta Düsseldorf ve İstanbul gibi birçok Havalimanlarında 2-3 saat önce alanda olunuyor. Ancak ne hikmetse Zonguldak Havalimanı sanki otobüs terminaliymiş gibi yolcuların bir kısmı chekin kapanış saatinden sonra (Uçak kalkmasına 20-25 dakika kala) alana geliyor  ve maalesef uçamıyor. Daha sonra da yolcu uçak daha burada deyip kavga çıkarıyor.

detail-photo-fancybox-2

YAPILABİLECEK HİÇBİR ŞEY YOK!

Her ne kadar uçak orada olsa da kaptan bütün planlamalarını yaptıktan sonra ben dahil hiç kimseyi uçağa kabul etmez. Çünkü ona göre yakıtını almıştır, gümrükleme işlemlerini yapmıştır vesaire.
Dolayısıyla orada bağırsanız da ortalığı birbirine katsanız da, havalimanı personelinin yapabileceği hiçbir şey kalmıyor.
O sebeple lütfen uçuşlara zamanında geliniz.
Hiçbir havayolu şirketi yolcusunu bırakmak istemez.
Chekin kapanış saati:
Uluslararası uçuşlarda: Uçuştan 1 saat önce
İç hat uçuşlarında: Uçuştan 45 dakika önce 
Tüm hemşehrilerimize iyi uçuşlar diliyorum” dedi.