TOBB Zonguldak İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi yapacakları çalışmalarla ilgili olarak koordinatör oda Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i sunum yaparak bilgilendirdi.

TOBB Zonguldak İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Yunus Aydoğan ve üyeler; Umut Orhan, İrem Papila, Can Tosun ile Ahmet Can Sarı’nın katılımı ile İl Koordinatör oda Başkanı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’e yeni dönemde yapmaya planladıkları çalışmalarla ilgili olarak bir brifing verdi. Toplantıda Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya ve Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kayahan da hazır bulundu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapılan toplantıda İrem Papila belirledikleri hedefler ile iliği bir sunum gerçekleştirdi. “ Sunumda, Zonguldak İl Merkezi ve İlçelerinde mevcut ve potansiyel genç girişimcileri belirleyerek ziyaret etmeyi ve beklentilerini alarak, kendilerine yönelik yol açıcı faaliyetlerde bulunmayı hedeflediklerini; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Zonguldak Teknopark ile görüşerek üniversite öğrencilerinin de katılım sağlayacağı Avrupa Birliği ve Kalkınma Ajansı destekli projeler yapılmasını ve  sertifikalı eğitimler düzenlenmesini planladıklarını, Zonguldak Teknopark ile siber güvenlik alanında iş birliği yapılması için girişimlerde bulunulacağını , TOBB Zonguldak İl Genç Girişimciler kurulu adına sosyal medya hesapları oluşturularak, bilgilendirilmelerin, duyuruların bu hesaptan yapılacağını, daha önce farklı kurumlarca yapılmış olan projelerden de esinlenerek yeni projeler geliştireceklerini, Zonguldak ilinin geleneksel değerlerini içeren münüler olan vapur restoran ve otel projeleri geliştirmeyi planladıklarını, söz konusu çalışmaların il merkezi ve ilçeler olarak bütünleşik bir şekilde planlanacağını ifade etti.

b723f2ee-21ad-4532-939b-3eda0fadbeb3

İl İcra Komitesi Başkanı Yunus Aydoğan verdiği desteklerden dolayı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’e teşekkür ederek “Ekip arkadaşlarımızla arama toplantıları yaparak kendimize hedefler belirledik. İlimiz ile ilgili projeler ortaya koyduk. Söz konusu projelerimizi koordinatör oda başkanımız Metin Demir’e sunduk. Projelerimizi odalarımızın da desteği ile bir bir hayata geçireceğiz. Gençlerimizi girişimciliğe özendireceğiz. Çalışmalarımızın sonucunda girişimciliği yaşam tarzı olarak benimseyen arkadaşlarımıza yol göstereceğiz. Karşılaşabilecekleri güçlüklerin aşılmasında çözüm ortağı olacağız “ dedi.

Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir “Genç Girişimcilerimizi kutluyorum. Uyumlu çalışıp proje üreten bir ekip oldular. Kısa zamanda geliştirdikleri projeler bizimde yıllardır üzerinde ısrarla durduğumuz konuları içeriyor. Bu projeler şehrimizin ekonomisini, ticaretini, turizmini, geliştirecek sosyal yaşamına katkı verecek projeler. Önümüzdeki süreçte İl -İlçe odalarımızın da katkıları ile söz konusu projeleri adım adım hayata geçirecek çalışmalar yapacağız. Bu süreçte genç girişimcilere elimizden gelen desteği vereceğiz. Kendilerine ekip çalışması ile ortaya çıkardıkları bu güzel çalışma için teşekkür ediyorum” dedi.