MHP Eski İlçe Başkanı Serhat Sözer son yolculuğuna uğurlandı! MHP Eski İlçe Başkanı Serhat Sözer son yolculuğuna uğurlandı!

Son olarak Gelecek Partisi İl Başkanı Kutayer, Deva Partisi İl Başkanı Keleş’e sosyal medyada hesabından bir cevap daha verdi.

Kutayer, DEVA Partisine verilen 3. Sıra milletvekiliğinin o zaman ittifaka zarar vermemesi için sustuğunu belirterek kendisini üye olmaya davet eden Keleşe fikirlerimi beğenmiş olmalı dedi. Başkan Kutayer’in açıklamaları şu şekilde;”

Zonguldak Deva partisi il başkanı Fatih Keleş,Dün yapmış olduğum bir açıklama sonrası cevap vermiş. Tekrar bir Açıklama gereği duydum. Zonguldak Milletvekili sıralamalarında 3.sıra Verilen Deva partisi ithal adayı sonrasında ,Kendisi bir açıklama yapmıştı.o açıklamada Zonguldak Deva partisinin başarılı olduğu için verildiğini söylemişti. Bende o zaman 6lı Masaya zarar vermemek adına sessiz kalmayı tercih ettim.Ne Başarısı? NE Teşkilatı?Ne üyesi? HER İLÇEMİZDE TEŞKİLATLARIMIZ GÖZBEBEĞIDIR. bunu kendiside iyi bilir. .Beni üye olmaya davet etmiş. Kendisi herhalde söylemlerimi dikkate almışki?üye yapmaya karar vermiş.Birde Kozlu dakı meselelerden bahsetmiş bana  fikirde bulunmuş. Biz kozluyu çok iyi biliyoruz.Nerde ne mahalle ,Nerde ne köy.?kendisi oralara gitmiş Vatandaşlarla el sıkışmış mi?Çaylarını içmişmi?Doğru söz söylemek başarının anahtarıdır” dedi.