Bartın, Karabük, Düzce, Bolu, Trabzon dahil 49 ilde operasyon! İhaleye fesat ve bir çok suç! Bartın, Karabük, Düzce, Bolu, Trabzon dahil 49 ilde operasyon! İhaleye fesat ve bir çok suç!

Karabük'te gece saatlerinde meydana gelen silahkavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olay, Bayır Mahallesi Fevzi Fırat Caddesi üzerinde gece 02.00 sıralarında gerçekleşti.

Tartışma Silaha Dönüştü

Cadde üzerinde G.S. ve oğlu O.S. ile henüz bilinmeyen bir karşı taraf arasında başlayan tartışma, büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. G.S., aracına giderek silahını aldı.

I M G 0312

Garson Kavgayı Ayırmak İstedi

Meyhanede garsonluk yaptığı belirlenen Yaşar Koçak, kavgayı ayırmak için işyerinin önüne çıktı. Ancak, G.S.'nin silahından çıkan mermilerin hedefi oldu ve ağır yaralandı.

Olayın ardından G.S. firar ederken, olaya karışan oğlu O.S. gözaltına alındı. Yaşar Koçak (37) ise kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde maalesef hayatını kaybetti.

I M G 0313

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Yetkililer, detaylı bir şekilde olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

İHA