Zonguldak'ta Gazipaşa Caddesi'nde başı boş parklanma sorunu gün geçtikçe artarak devam ediyor. Bugün öğlen saatlerinde, cadde üzerinde işleri olan birçok sürücü, araçlarını Gazipaşa Caddesi'ne çekerek trafik akışını olumsuz etkiledi. Yol üzerine park eden araçlar nedeniyle, araç geçişlerinde büyük sıkıntılar yaşandı.

Vatandaşlar, bu duruma tepki göstererek, "Maalesef yine aynı manzara ile karşı karşıyayız. Artık bu soruna kalıcı bir çözüm bulunmalı. Vatandaşlar, burayı sanki bir otopark gibi kullanıyor. Lütfen biraz duyarlı olalım. Ceza uygulamaları da çözüm getirmiyor gibi görünüyor. Ambulanslar bile yolda kalıyor" şeklinde şikayetlerini dile getirdi.

Gazipaşa Caddesi'nde yaşanan bu sorunun çözüme kavuşturulması için yerel yönetimden daha etkili önlemler alınması talep ediliyor. Vatandaşlar, trafiği rahatlatmak ve acil durumlarda hızlı müdahale sağlamak adına acil çözümler beklediklerini belirtiyor. Bu konuda duyarlılık gösterilmesi ve etkili önlemlerin alınmasıyla, Gazipaşa Caddesi'ndeki başı boş parklanma sorununun önüne geçilebileceği umuluyor.

Emre Can Bayram

Oltasını alan oraya koştu! Herkes oraya akın ediyor Oltasını alan oraya koştu! Herkes oraya akın ediyor